Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Dve stvari me zanimaju...

1. Koje ispite mozemo da damo u januarskom roku? Da li su to samo oni ispiti koje imamo jedan semestar ili mozemo i neke koje imamo 2 semestra pa prvi deo da damo u januarskom? Koliko vidim mi sa prevencije samo psihologiju i uvod imamo 1 semestar...
2. Prosle godine kad je ispitni rok poceo 15. 1., da li se mozda secate jel su ispiti bili dan dva nakon pocetka roka ili malo kasnije?

U januarskom roku se polazu samo jednosemestralni predmeti...
Sve zavisi od prof.i prostora,moze biti prvi ispit jos 15.jan.ali i ne mora.

Za skolarinu nisam sigurna,jer sam na budzetu...mislim da je najbolje da pitas Zoricu(III salter),ona je ljubazna i moze sve da ti objasni

Da li se mozd secas kako je bilo prosle godine sa istpitima u januaru?

ne verujem da ce ti nesto znaciti jer sam ja prosle god.bila IIgod.a ti si I:D
Secam se da sam ja u januaru polagala:sociologiju,uvod u spec.edukaciju,sociologiju marginalnih grupa(kao izborni)i pedagogiju.Bilo je ok...polozila sam svr bez problema i sa visokom ocenama.
Bila sam jako istraumirana na sociologiji jer je to prvi ispit na koji sam izasla:lol:

Ako rok traje od 15 janura do 15 februara, ispiti mogu biti bilo koji dan , to zavisi od sluzbe koja pravi raspored, i od samog prof, ako njemu ne odgovara onda se to menja, tako da nema pravilo da ce biti isti svake godine, matematicki je moguce ali sanse su male...
A sto se tice Seke ona je skroz ok, samo je najveca frka sto se taj predmet bukvalno uci napamet i potrebno je da znas od reci do reci, ali nije to toliko strasno, i tako posle sve to ucis ponovo klasifikacije, podele, ostecenja i svasta nesto...

Ako ne polozis I ne mozes na drugi...cekas da prodju oba kolokvijuma pa onda ona ponovo zakaze I popravni i tako u krug dok ne polozite.Fora je u tome sto ne mozete na ispit dok ne polozite kolokvijume tako da propustate rokove.
Kao sto kaze yoyo,mora da se uci napamet,nema tu nekog razumevanja i objasnjavanja...i nas je plasila kako cemo morati da znamo da objasnimo...ali nista od toga:D

Back