Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Menza je valjda ono kad udjes pa pravo...Ili je to samo kafic:think:

Nego da vas pitam... Kako ste regulisali zdravstveno? Ja sam uzela onu potvrdu sa faxa al ne znam sta i gde s njom...

Odesh u ulicu 29. nowembra u Zawod za jawno zdrawlje... Na shalteru se jawish, platish, dash lichnu kartu, ona ti unese podatke u knjizicu, da dwa uputa i rachun na kome je naznachen datum kada cesh moci da dodjesh po swoju knjizicu... Sa prwim uputom idesh kod lekara, on opet neshto napishe i poshalje te u laboratoriju ili shta wec gde predajesh dwa uzorka stolice... Kada to zawrshish, dodjesh kada ti je napisano i uzmesh swoju knjizicu... To je cela procedura... Traje 15 min... :)
PozZ...

Poslednja izmena:
moze li neko nesto da mi kaze o menzi: gde se nalazi,koliko se krecu cene i kakva je 'rana... meni se smucise ove pekare a nemam vremena da idem kuci... :(

Ovako imas na sajtu www.sc.rs o menzi, dosta stvari, pogledaj koji je najblizi faxu ili blizu stana:think:...Hrana zavisi od menze do menze, kao i restorani, neki su bolji neki manje,ali u pricipu zavisi i kada odes, jer ako odes ranije sve je sveze dok kasnije se to ohladi,ali u pricipu hrana je ok...rucak je 45 din, vecera 38 din, dorucak ne znam jer tada vecinom spavam...:whistling:

Hm... Izgleda...
Pa, tebi treba sistematski pregled da bi otworila karton na Studentskoj poliklinici, koliko sam ja upucena, studenti se tu leche... Ti sistematski pregledi se organizuju... Nemam pojma da li ce ga nash fax imati... Owi sa FPN-a i FON-a su ga imali odawno...
:bye:

Bice i na nasem faxu taj sistematski koji je potreban, i prosle godine FON je imao pre nas...

Back