Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Imam i ja jedno pitanje :) U stvari tri pitanja :))
Jako me zanima kako izgledaju ispiti iz opšte psihologije i pedagogije ( da li se polažu iz više delova, da li su u formi testa i sl.), i još jedna stvar; nešto sam načula da će kolege sa prevencije imati mogućnost da ispit iz sociologije polažu iz dva dela, da li ćemo i mi sa oligo smera imati tu sreću?!

Imam i ja jedno pitanje :) U stvari tri pitanja :))
Jako me zanima kako izgledaju ispiti iz opšte psihologije i pedagogije ( da li se polažu iz više delova, da li su u formi testa i sl.), i još jedna stvar; nešto sam načula da će kolege sa prevencije imati mogućnost da ispit iz sociologije polažu iz dva dela, da li ćemo i mi sa oligo smera imati tu sreću?!

Nisam sigurna ali mislim da je prevenciji sociologija dvosemestralni pa oni to polazu kroz kolokvijume,a oligo smeru je jednosemestralni,pa zato polazu iz jednog dela,cini mi se da je tako bilo prosle godine,a sto se tice psihologije ja sam kroz kolokvijum polagala opsti deo,a usmeno deo o licnosti,ali tada nje bila gotova knjiga,cini mi se da su posle kroz rokove menjali nacin polaganja.Sto se tice pedagogije ona ti se pismeno polaze,moze se prepisivati ali ti to nevredi jer nema previla ko ce poloziti,prosle godine u januarskom roku spisak onih koji su polozili i pali menjao se jedno milion puta:D

Back