E, owako... Bila sam na nemachkom i potpisala se u neku njenu swesku, shto znachi da cu od sada slushati nemachki...

Rekla je da nece primati wishe studenata, jer ih kako ona to kaze, Mirjana samo tutka kod nje, pa ona ne zna shta ce sa njima...

Sa obzirom da je neke stwari izgowarala po 1000 puta i izgledala skroz izgubljeno, moguce je da se toga nece pridrzawati...

Predawanja ce biti po grupama i to tako shto ce owe nedelje imati samo prewencija, sledece logopedija, a za dwe nedelje ostali smerowi zajedno... Rekla je da bi najbolje bilo da to polozimo shto pre, jer ce nas kasnije muchiti...

Skpirta moze da se kupi u skriptarnici blizu nasheg fakulteta... (Jedna koleginica je odnela nowu skriptu na kopiranje tamo, tako da obawezno trazite istu, jer u staroj nema prewoda)...
Opshta psihologija se sprema iz knjige (oko 280str) koju su napisali profesof Zarko i asistenti Nada i Natasha... Ima da se kupi u biblioteci fakulteta i koshta oko 800 din... Najbolje bi bilo da se prwo proweri da li je ostalo knjiga, pa da se ode u banku ili poshtu, uplati odredjeni iznos i sa priznanicom dodje i podigne knjiga... Na sajtu postoji skripta od 150 str...

Pitanja za starije kolege... Profesor iz uwoda u rehabilitaciju intelektualno ometenih osoba mi deluje prepotentno... Ne bih rekla da je strog, shta wishe bio je i zabawan, ali ipak, neke njegowe rechenice ostawljaju utisak prepotencije... Kakaw je shto se tiche kolikwijuma i ispita? Planiram da to ochistim preko kolokwijuma, pa me zanima i koliko je teshko gradiwo?
Chula sam da je metodologija sa osnowama statistike, koju bi trebalo da imamo wecheras, mnogo tezak predmet... Je l' se i wi slazete sa tim?

Unapred hwala...

pozz...