Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

i sociologija obrezovanja je laka.Knjiga ima samo oko 150str.ne znam tacno,mozda i manje.Ja sam je spremala 3-4 dana...A i profesor Mirko je strava...i moze da se prepisuje na ispitu;)Slobodno neka je uzme za izborni.Puno srece....
Ako ims jos neko pitanje,pisi slobodno:)pozz
Pa ne znam, on je po meni bio jedan od najgorih profesora! Obarao nas je samo tako... Cujem sada se polaze pismeno, pa mozda je drugacije, ali ja sam polagala usmeno, postavlja potpitanja i trazi svaki detalj...Izvukla ja pitanje SIROMASTVO, i pocela da pricam, a on ubacivao potpitanja, zanimalo ga kako to siromastvo definisu razliciti sociolozi!

POZZ. Ja planiram da upisem defektologiju i da vam se pridruzim. Bila bih vam zahvalna kada bi me malo uputili sta se polaze, da li je tesko i iz kojih knjiga da ucim. Da li mozda mogu nabaviti stare testove cisto da vidim kako to izgleda i gde? Hvala unapred!!!!!!!!!!!

Za prijemni polazes psihologiju ( liter. Nikola Rot. II god. gimn.), biologiju (ne znam tacno koja liter.) i nesto malo iz srpskog, sinonime i antonime. Prijemni nije toliko tezak... zaokruzivanje, nista lakse. Mozes da kupis informator, tu imas neka pitanja iz prethodnih godina, mada se nama, koliko se ja secam, nije palo nijedno.
Tako je bar bilo prosle godine.... SRECNO!!!! ;) :)

ej...za smer za gluvu i nagluvu decu...ja sam sa 4.god...tako da ne znam kako je sad ovima koji tek upisu,ali mislim da samo moze da im bude bolje bolje...sve sto mogu da ti kazem ja da je strava...profesori su svi super,nema ni jedan da te bas ono muci...zanimljivo je...a i gluvi kinci su preslatki...tako da o surdu...sve najnaj :):lol:

I meni je usmeni sociologija......Sto znci da ga necu poloziti=(
Ma, hoces, samo upamti koji je sociolog sta rekao...(bar ono osnovno)
Na primer ...ja pocela da mu pricam sta je siromastvo, a on ..ni ne saceka da zavrsim, odma ubaci potpitanje, sta je siromastvo po Luisu, pa po Carls Mareju...
Ne znam kako sada, ali tada je on bas imao neobicne metode ispitivanja! poredja nas petoro, sedimo u prvom redi. Pocne od prvog (pita ga koje mu je prvo pitanje), onda ubaci potpitanja, i ako student ne zna, prelazi na drugog studenata da ovaj dovrsi ono sto prethodnik nije znao..i tako redom. Znaci, izvlacis tri pitanja, a moze da se desi da odgovaras na 9 pitanja!

Hey anxelmaki....Ja sam na prvoj godini,mada ne znam sta se tacno polaze,zato sto sam ja polagala na filozofiji pa sam samo prenela poene,ali koliko sam nacula od koleginica koje su polagale prijemni na FASPER-u,polaze se biologija,psihologija i kao neka verbalna kultura....SRECNO!!!!!:):) P.S.raspitacu se pa cu ti reci...

Hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala...:):):):-D:-D:-D

daj Gala,ne plasi ovu decu!:)Kao sto rekoh,prof.Mirko je stvarno extra,vrti istih 10 pitanja cele godine,i nece te oboriti ako bilo sta znas o pitanju,vec ako cutis...u mojoj generaciji stvarno niko nije imao problema sa njim.Meni je predavao 3 predmeta na prvoj godini i sva tri sam glatko polozila!
hvala bogu da neko kaze nesto normalno ovde....stvarno sam cula svasta,ludim od tih gluposti...najkriminalnija stvar koju sam cula je da Toma (fiziologija) pocepa test ako se zalis i trazis da proveris jer verujes da si bolje uradio.
ja odbijam da verujem u te gluposti.
i dajte vi malo stariji bodrite nas malo a ne da nas odmah bombardujete glupostima!!!!

jao sta sve necu cuti.strasno!
preko prica je o Tomi koji navodno cepa testove kada se studenti zale i traze test na proveru jer misle da su uradili bolje pa do onih da na ispit iz genetike idem skockana a na anatomiju sa masnom kosom i odecom za po kuci ili obrnuto nisam sigurna,zato cu verovatno i pasti.:D
stvar je prosta, ako ucis polozis ako ne ucis padnes... nekad ti se posreci pa se provuces i kad ne znas ali svakako te niko nece oboriti kad si bas bas ucio u najgorem slucaju mozes dobiti manju ocenu od ocekivanoe zbog onih usedelica koje vole muskarce ili zbog onih profesorica koje su se iskalile na tebi je ih je iznervirala guzva u saobracaju.

to sto si cula za Tomu i prof.Dragana iz genetike uopste nije tacno i ne znam iz kog razloga ljudi izmisljaju takve gluposti!Oba ispita se polazu pismeno u obliku testa i ne znam zasto bi neko isao skockan ili ofucan!
Prof.Ninkovic je fenomenalan,mozda malo glumi strogocu ali na kraju ispadne extra,uvek daje ocenu vise nego sto dobijes na ispitu...ne slusaj bre takve price:)

Ok onda, izvini:oops:Po svemu sudeci moracu da cekam dok ne izadje informator, osim ako neko ne zeli da podeli samnom po neku korisnu informaciju!!!!:)Zzop
Podelicu ja sa tobom korisnu informaciju.
Moj ti je savet ne cekaj informator, nego idi na neki drugi fakultet. Na ovom nasem se neces usreciti.
U inormatoru ti je sve lepo i fino kao u bajci a kad upises shvatis da je cist horor.
Jos jednom, poslusaj me i nemoj nika da upises ovaj fax.

Back