Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

E i ja sam brdo knjiga kupila:( i znalka sam da mi nece trebati.Tako kupila tog prokletog Radojicica i ova iz neurologije i rekla da kupimo,a nista nema u knjizi....imam kolokvijum iz opste psihologije 22. decembra i 10. ili 12. decembra iz uvoda u defektologiju(kakva je ona ,mislim kolokvijum)...Ja sam uspela da pohvatam,a profesorka bas,bas smara..........

pa ne mozes da padnes kolokvijum tj.ako ne polozis oba,polazes ceo ispit uspeno(i opstu psihologiju i psihologiju licnosti koju radite u drugom semestru),ali moras da skupis dovoljno bodova da bi izasla na ispit!Ne znam dal si me razumela-dobijas bodove iako ne polozis kolokvijume...zato ti preporucujem da radis istrazivanja da bi skupila sto vise bodova...A ispitivace vas Nada i prof.Zarko,super su,ne obaraju,tako sam cula.Ja sam polozila preko kolokvijuma tako da nisam izlazila na ispit!

Imas ispitna pitanja(oko 80).Na ispitu on uzme ta pitanja i nasumice izabere pitanje za tebe(znaci ne izvlacis ti pitanja).Odgovaras na 3.Ma on je ekstra,jedan od najboljih profesora na faksu.Mada mu ocena zavisi od raspolozenja.Ali neces imati problema.Ja ti savetujem da ne ucis po ispitnim pitanjima vec da iscitas knjigu(Gidensa)par puta,videces,sve ces zapamtiti jer je Gidens napisan kao jedna prica i mnogo ce ti biti lakse da,kada ti da pitanje,povezes vise stvari i da mu sto vise ispricas.Samo nemoj da cutis kada ti postavi pitanje jer ce da te obori,pricaj sta znas,bilo sta-cak iako nema veze sa tvojim pitanjem!Neces pasti 100%

Axa?????:S Ja to zapravo ni ne znm odakle da ucim ,jer sam kupila neku skriptu,a to je sve skinuto sa neta ono sto je ona izlagala.....A te skripte su stvarno smesne:D.....U svakom slucaju hvala.....Dodjem ti milku za ovoliku gnjavazu;)

A sto je to pobrisano sa neta? Sta vam je ona rekla za literaturu? Ja imam svojerucno radjenu skrptu - "kompliacija 2005/2006 generacije", ali ne znam sta sad ona trazi za ispit.

Back