Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Oligo,nemam pojma,rezultati ce izaci tek krajem nedelje,a ispit je pomeren za prvi mart,verovatno dan-dva nakon sto izadju rezultati.A iz razvojne nam bese ovih dana izbacuju rezultate?
Ma ja se jos i trudila da sacekam da kupim tu knjigu iz psihologije licnosti,a i za to nas ispalise... :x Mislim da ne pita prvi i drugi blok,tako je rekla,ali pitacu ja jednu drugaricu sa prevencije kako je bilo...
Prosla sam kolokvijum Pa ako si kupila knjigu (ja jesam danas) onda valjda treba licnost i onaj deo sto ima i u skripti,stavovi,konformizam,emocije i stres... Bas nas je malo proslo razvojnu...
Nisu izasli glupi rezultati... Ovo je stvarno bezobrazluk... Bila sam, psihijatriju nismo imali,ali smo imali posle pedagogiju osoba ometenih u MR, predaje nam neki bas fini cikica...
na faxu nista ne pise,a ja sam pricala sa par koleginica i kolega i rekli su da oni nece doci i da nemamo. Hajde,ako si ti bila,javi mi da li je bilo vezbi...