Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Kolege drage, koji ste pri kraju oligo smera ili zavrsili, jel imate literaturu iz Klinicke oligo., kod MIlice ?:kafa: Imam je ja, i to vrhunsku, al mi ladno fali 5 pitanja...:dash: i to neki opsti osvrti, nista spec, al fali... nedostaje ocureci:confused:

Ako ima nekog - dolazim na kucnu adresu da kopiram i vratim u roku od polah!! :cool:Spremam to za sept., a mozda i okt. i ne bih da se zezam pa da ne spremim i tih 5 :andjeo:

Nadam se da ima nekoga? :zjede:

Занимају ме неке стварчице у вези смера превенција и третман поремећаја понашања:
-Да ли неки предмети могу да се положе преко колоквијума (а да се не излази на испит) ?
- Какви су професори?
- Да ли су испити опширни и који је најтежи?
- Колико је потребно поена да би био на буџету?
Унапред хвала :bye:

oni predmeti koji su zaista pravi predmeti u smislu da nisu engleski, medicina i drustvo i tome slicne gluposti koje ti samo oduzimaju vreme, moraju da se polazu usmeno. mislim, ne mogu da garantujem da nema neki ispit na petoj, sestoj godini da moze da se polozi preko kolokvijuma, ali sam 99% siguran da je tako

profesori su rasporedjeni po celom spektru, od onih koji su super do onih koji su teski idioti, ali mislim da je tako svuda

imas opsirne i manje opsirne ispite, mada mislim da bi se nasi manje opsirni ispiti na drugim fakultetima smatrali opsirnim :) najtezi je tesko definisati. meni licno je to bila anatomija, posto se sve uci napamet. drugima je fiziologija, jer treba malo i da ukapiras. trecima opet biohemija, patologija ili nesto deseto :)

cini mi se da iz godine u godinu pada broj bodova za budzet ( to ove mladje generacije, katastrofa jedna.. salim se naravno :) )

Pozdrav
Zanima me kakva je situacija sa master studijama na smeru logopedija.
Da li sam ja dobro videla da studije zaista traju 2 semestra i da se ukupno polazu 4 ispita? Koji su to ispiti, da li neko moze da mi kaze? Takođe, koja je cena studija? I da li ova diploma moze da se stekne na nekom od privatnih fakulteta (kom) , ili samo na FASPER ? ...Ima li neko iskustvo koje moze i zeli da podeli ? Hvala unapred

Pozdrav
Zanima me kakva je situacija sa master studijama na smeru logopedija.
Da li sam ja dobro videla da studije zaista traju 2 semestra i da se ukupno polazu 4 ispita? Koji su to ispiti, da li neko moze da mi kaze? Takođe, koja je cena studija? I da li ova diploma moze da se stekne na nekom od privatnih fakulteta (kom) , ili samo na FASPER ? ...Ima li neko iskustvo koje moze i zeli da podeli ? Hvala unapred

ZAR NIKO NIJE ISAO NA MASTER STUDIJE NA SMERU LOGOPEDIJA?

Molim nekog ko ima siguran odgovor na moje pitanje da mi pomogne i odgovori.

Moja sestra ove godine zavrsava 4. razred srednje skole i zelela bi da upise smer Prevencija i tretman poremecaja ponasanja

E sad... na sajtu FASPER-a pise da "Osnovne akademske studije može upisati osoba koja je srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju stekla završivši gimnaziju, medicinsku, ekonomsku ili neku drugu školu čija je obrazovna delatnost srodna predmetu studiranja."

Moja sestra zavrsava Skolu za tekstil i dizajn, smer Graficki dizajner. Odlican je djak, ima sve petice i stvarno voli da uci. U srednjoj je imala predmete Biologiju, Sociologiju i Psihologiju

Da li ona uopste moze da konkurise na FASPER-u?

Namerno sam podebljao ekonomsku skolu jer ne vidim kakve veze ekonomija ima sa defektologijom, a ekonomistima je dozvoljen upis.

Molim nekog ko ima siguran odgovor na moje pitanje da mi pomogne i odgovori.

Moja sestra ove godine zavrsava 4. razred srednje skole i zelela bi da upise smer Prevencija i tretman poremecaja ponasanja

E sad... na sajtu FASPER-a pise da "Osnovne akademske studije može upisati osoba koja je srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju stekla završivši gimnaziju, medicinsku, ekonomsku ili neku drugu školu čija je obrazovna delatnost srodna predmetu studiranja."

Moja sestra zavrsava Skolu za tekstil i dizajn, smer Graficki dizajner. Odlican je djak, ima sve petice i stvarno voli da uci. U srednjoj je imala predmete Biologiju, Sociologiju i Psihologiju

Da li ona uopste moze da konkurise na FASPER-u?

Namerno sam podebljao ekonomsku skolu jer ne vidim kakve veze ekonomija ima sa defektologijom, a ekonomistima je dozvoljen upis.
Nema veze iz koje skole dolazis... Barem je tako bilo kad sam ja upisao.

Back