slatkamalaizvrnutatorta!
Početnik
- Poruka
- 40
e,a sta se desava ako neko ne polozi popravni kol. iz genetike???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e,a sta se desava ako neko ne polozi popravni kol. iz genetike???
pa mislim da onda ne mozes na ispit :/ i ja moram kolokvijum da radim :/
zna li neko odgovore sa prijemnog za fasper
I JA RADIM GENETIKU![]()
Kako da spemim prijemni za fasper...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! pa,nas dve se bas pratimo!...iiiiiiiiii-kako ti ide (m)ucenje??
kada pocinje pripremna nastava za prijemni?jel zna neko?
E to i mene zanima,ja sam zvala fax,a oni mi rekli da pozovem posle 15.marta,verovatno ce da bude u aprilu,ili maju...![]()
e bas ti hvala
imam jos jedno pitanje, jel test iz psihologije stvarno za zaokruzivanje da/ne?
ako je tako onda uzaaaas...ima neki test u inf. ne znam dal je od prosle god ono je haos..
jao blago tebi,ma ja kao pocela da "ucim" psihologjiu,stvarno me psih. zanima zanimljiva je skroz ali nikako da sednem i lepo naucim ja to samo citam haha strasno..sociologiju mrzim ima samo 3 oblasti a kaze mi drugarica te 3 oblasti skoro cela knjigaVidela sam i ja te primere u informatoru,i slazem se sa tobom,ova pitanja sa da ili ne su uzasna,i verovatno ce neka pitanja takva da nam budu,ali znam da nisu sva,ja evo zavrsavam ovih dana sa psihologijom,pa cu sociologiju,kako ti stojis sa spremanjem prijemnog
![]()
Videla sam i ja te primere u informatoru,i slazem se sa tobom,ova pitanja sa da ili ne su uzasna,i verovatno ce neka pitanja takva da nam budu,ali znam da nisu sva,ja evo zavrsavam ovih dana sa psihologijom,pa cu sociologiju,kako ti stojis sa spremanjem prijemnog
![]()
OVAKO....i meni je prosle godine trebala pomoc pa su mi kolege rekle sad cu i ja vama jer znam kako je....
u principu sam prijemni ispit nije MNOGO TEZAK...AKO SE REDOVNO UCI....
Meni je za spremanj prijemnog bilo potrebno 20 ak dana da sve lepo i temeljno naucim sa tim da ja nisam spremala bilogiju( iskreno, mrzelo me je) i isla sam na maximun poena iz psihologije i sociologije da bi upala na budzet sto mi je uspelo na kraju..... ja, koja sam spremala bas bas temeljno, imala sam problem za psihologijom jer su bas bas zavlacili pitanja i isli u sitnice.....nije bilo pitanja sa DA-NE odgovorima prosle godine iako je u informatoru bilo primera sa njima...sva pitanja bila su sa 4 ponudjena odgovra od kojih je samo jedan tacan....
SOCIOLOGIJA- bile su zaista osnovne stvari nije toliko zavlaceno... na prijemnom su bile 1.3. i 5. oblast...iz pete oblasti koja je najduza bile su 99 posto religije i savetujem da njih naucite extra, ovo ostalo se moze procitati sa razumevanjem i nece biti problema....
BILOGIJA- nisam je ucila zaista tako da je meni SVE bilo nepoznato....uglavnom ljudi su se zalili na nju...ja sam uspela nesto da pogodim...iz bilogije imate ponudjena 5 odgovora od kojih je opet samo jedan tacan.... atmosfera na ispitu je bila opustena... profani su bili ok ali nisu dali da se prepisuje...mada neki su ipak uspevali....sat h se radi test i vise je nego dovoljno vremena da se sve uradi... ostane vam jos da proverite.....ETO, ako sam nekome pomogla......samo bez stresiranjai uspevate 100 posto:-)
jao blago tebi,ma ja kao pocela da "ucim" psihologjiu,stvarno me psih. zanima zanimljiva je skroz ali nikako da sednem i lepo naucim ja to samo citam haha strasno..sociologiju mrzim ima samo 3 oblasti a kaze mi drugarica te 3 oblasti skoro cela knjigaa tek ne znam sta cu sa biologijom da radim, *** ni knjige jos nisam nabavila, samo psih. stvarno su preterali *** 3 knjige iz biosa plus ove 2..ok da imam samo za prijemni da ucim nego moram da gledam da zavrsim nekako ovu budjavu 4 god koja mi je jako teska plus maturski ma haos..ja ne znam kako cu da stignem da se spremim za prijemni, dobro ako ne uspem ove god onda cu pokusati sl al sto da gubim god bzvz..moracu sad kad bude ovaj raspust da zagrejem stolicu dosta je bilo zajebavanja..