Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Da li moze neko da mi pomogne,krenula sam da se spremam za prijemni,planiram da upisem fasper tj,smer prevenciju :D .. cula sam mnogo losih stvari o fakultetu,kako su neorganizovani i to tako,ali ne posustajem zato sto to volim :D.. e sad mene zanima kakav je prijemni,da li je tezak i da li treba dugo da se sprema s obzirom da imamo 3 predmeta,i to 5 knjiga :dash:

Dusice iz cega ti ucis? Jel imas sve knjige i mozes li mi ostaviti neki kontakt (msn ili FB) da se cujemo pa da mi pomognes malo jer mi je pomoc jako potrebna posto nisam iz Srbije.. :-//// Ja sam planirala Logopediju.. sta ces ti?

i ja planiram da upisem ove godine, ili da se prebacim ( ako je to uopste moguce, ja sam druga godina na tehnickom falkultetu i neverujem da cu moci da izbegnem prijemni) .....
ali koliko mi se cini, nema tu bas mnogo nedoumica oko ucenja za prijemni, imas tacno odredjene oblasti i knjige iz kojih treba da ucis + imas neke primere testova na sajtu fakluteta (pogledaj informator).
mene brine biologija, bila sam drustveni smer u gimnaziji i kao sto rekoh na tehnickom fakultetu sam, tako da bukvalno nisam otvorila knjigu iz biologije od osnovne skole... :roll:
MOLIM VAS ako neko zna bilo sta o prebacivanju na fasper sa nekog drugog faksa neka mi odgovori...
unapred zahvalna, nadam se, buduca koleginica:)

Moze li mi neko reci kakva je Seka( edukacija) na usmenom, tj. jel postavlja podpitanja....?

Naravno da moze da postavi podpitanje ali to ne znaci da ce te pitati definiciju iz prvog bloka, npr ako nabrajas govorno jezicke poremecaje, moze da pita koji su poremecaji ritma i tempa...Ali u svakom slucaju Seka je opustena tako da naucite to sto treba i nema brige :super::super::super:

vidim svi me iskulirali haha
ja se izvinjavam sto smaram ali opet ponavljam nova sam ne mogu da se snadjem pa nazlost moram ovde da postavim sl pitanje koje nema veze sa ovom temom..neka mi neko odg pls..zasto ne mogu da uredim svoj profil, pise kao:
nemate dozvolu za pristup ovoj stranici. Ovo je moguce iz jednog od više razloga:

Možda nemate dovoljno prava za pristup ovoj stranici. Da li pokušavate da ažurirate neciju poruku, pristupate administrativnim opcijama ili drugom privilegovanom sistemu?
Ako pokušavate da pošaljete poruku, administrator je možda onemogucio Vaš nalog, ili nalog još nije aktiviran.
i sta da radim? :s haha
a sto se ove teme tice.,..jel neko prodaje knjige iz soc. i biosa?

pocela sam,ali kao da nisam,malo kao citam psiholgiju,posto mi je to najzanimljivije :) ,i biologiju sam kao uzela da ucim,i ostavila sam je,ne mogu,mnogo me mrzi zato sto bas puno ima :rtfm: ,jel si krenuo ti da se spremas,koji ces smer?

Ljudiiii jel meni neko moze pomoci maloooo... Trebaju mi autori svih tih knjiga sto trebaju za prijemni,nisam iz Srbije pa mi je malo teze nabaviti te knjige .. :-/// Ovaj link za informator nece da se otvori :-/

Ljudiiii jel meni neko moze pomoci maloooo... Trebaju mi autori svih tih knjiga sto trebaju za prijemni,nisam iz Srbije pa mi je malo teze nabaviti te knjige .. :-/// Ovaj link za informator nece da se otvori :-/

Evo napisacu ti autore :D ,Biologija za 3.razred gimnazije-Radomir Konjevic,Gordana Cvijic,Jelena Djurdjevic,Nadezda Nedeljkovic..... Biologija za 4.razred gimnazije-Dragoslav Marinkovic,Ivo Savic,Bozidar Curcic,Veljko Terazija.... Biologija za 3.razred medicinske-Dragoslav Marinkovic,Marko Andjelkovic,Ana Savic,Vukosava Diklic.... Psihologija za 2.razred gimnazije-Nikola Rot,Slavoljub Radonjic... i Sociologija za 3.razred-Milovan Mitrovic,Sreten Petrovic...... uhh i to bi bilo to...:whistling:

Back