Remedios
Obećava
- Poruka
- 55
cao ljudi, procitah skoro sve vase postove... smorih se 
zanima me kakvi su uslovi kod prebacivanja sa nekog fakulteta na fasper?

zanima me kakvi su uslovi kod prebacivanja sa nekog fakulteta na fasper?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li moze neko da mi pomogne,krenula sam da se spremam za prijemni,planiram da upisem fasper tj,smer prevenciju.. cula sam mnogo losih stvari o fakultetu,kako su neorganizovani i to tako,ali ne posustajem zato sto to volim
.. e sad mene zanima kakav je prijemni,da li je tezak i da li treba dugo da se sprema s obzirom da imamo 3 predmeta,i to 5 knjiga
![]()
I meni treba neka informacija za Seku,cula sam da ima obicaj da postavi neko pitanje iz prva dva bloka predavanja-da li je to tacno?
Ludaaa na kom si smeru?
Moze li mi neko reci kakva je Seka( edukacija) na usmenom, tj. jel postavlja podpitanja....?
Dusice,ma ja imam swe knjige...jesi li pocela da spremas prijemni?
pocela sam,ali kao da nisam,malo kao citam psiholgiju,posto mi je to najzanimljivije,i biologiju sam kao uzela da ucim,i ostavila sam je,ne mogu,mnogo me mrzi zato sto bas puno ima
,jel si krenuo ti da se spremas,koji ces smer?
Mozete li mi pomoci malo..Trebam autore knjiga tih iz kojih se treba uciti za prijemni da bi ih mogla nabaviti..nisam iz Srbije.. :-)
Naravno da moze da postavi podpitanje ali to ne znaci da ce te pitati definiciju iz prvog bloka, npr ako nabrajas govorno jezicke poremecaje, moze da pita koji su poremecaji ritma i tempa...Ali u svakom slucaju Seka je opustena tako da naucite to sto treba i nema brige![]()
Ljudiiii jel meni neko moze pomoci maloooo... Trebaju mi autori svih tih knjiga sto trebaju za prijemni,nisam iz Srbije pa mi je malo teze nabaviti te knjige .. :-/// Ovaj link za informator nece da se otvori :-/
Mozete li mi pomoci malo..Trebam autore knjiga tih iz kojih se treba uciti za prijemni da bi ih mogla nabaviti..nisam iz Srbije.. :-)