Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Pitanja su ta koja su i uci se po njima. Svaka cast za citanje cele knjige ali nije bilo potrebno z:mrgreen:

Onda nije strasno, ja sam od pocetka bas frci zbog socio jer je ne volim, jos kad sam videla koliko je Gidens obiman... Zato sam na vreme pocela da je citam celu, ali kao da mi nista nije uslo u glavu...
Zanima me jos nesto u vezi pegadogijie, sta sa ovim radovima koje smo predali kao predispitnu obavezu, ja sam taj seminarski sastavila zali boze, mislim da necu nikakve poene dobiti za to z:(. Da li ona to stvarno cita i po kom osnovu daje poene? Ili cemo svi koji smo predali dobiti isto?

Da li moze neko da mi pomogne,krenula sam da se spremam za prijemni,planiram da upisem fasper tj,smer prevenciju :D .. cula sam mnogo losih stvari o fakultetu,kako su neorganizovani i to tako,ali ne posustajem zato sto to volim :D.. e sad mene zanima kakav je prijemni,da li je tezak i da li treba dugo da se sprema s obzirom da imamo 3 predmeta,i to 5 knjiga :dash:

Da li moze neko da mi pomogne,krenula sam da se spremam za prijemni,planiram da upisem fasper tj,smer prevenciju :D .. cula sam mnogo losih stvari o fakultetu,kako su neorganizovani i to tako,ali ne posustajem zato sto to volim :D.. e sad mene zanima kakav je prijemni,da li je tezak i da li treba dugo da se sprema s obzirom da imamo 3 predmeta,i to 5 knjiga :dash:

Tezak je ako se ne spremis na vreme... Koliko treba da se sprema..Pa to je individualno. :)
Meni je npr. na prijemnom bila najteza biologija, tj. mojoj generaciji (ja sam ove god.upisala).
Tako da malo vise obrati paznju na tu nauku.

Back