I da li trebam definicije i objasnjenja nauciti na pamet, ili je dovoljno da shvatim sustinu? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pitanja su ta koja su i uci se po njima. Svaka cast za citanje cele knjige ali nije bilo potrebno![]()
. Da li ona to stvarno cita i po kom osnovu daje poene? Ili cemo svi koji smo predali dobiti isto?Planiram da ove godine upišem FASPER. Zna li neko da li postoji neki program za zaposlene? Interesuje me smer za rad sa gluvima i nagluvima. Hvala.

.
Da li moze neko da mi pomogne,krenula sam da se spremam za prijemni,planiram da upisem fasper tj,smer prevenciju.. cula sam mnogo losih stvari o fakultetu,kako su neorganizovani i to tako,ali ne posustajem zato sto to volim
.. e sad mene zanima kakav je prijemni,da li je tezak i da li treba dugo da se sprema s obzirom da imamo 3 predmeta,i to 5 knjiga
![]()

trebala bi mi pomoc od ovih iskusnijih po mogucstvu...da li je aprilski rok popravni, za sve predmete ili samo za neke? konkretno, da li mogu da polazem pedagogiju u aprilu a polagao sam u januarskom i pao...

.... izvini sto te davim ali imam jos jedno pitanje... u vezi je sa ispitom iz psihologije...da li moram da ucim i iz knjige ili samo da nastrebam skripte... znam da zvuci glupo ali ovo moram da polozim... cisto zbog morala 
hvala na brzom odg![]()
.... izvini sto te davim ali imam jos jedno pitanje... u vezi je sa ispitom iz psihologije...da li moram da ucim i iz knjige ili samo da nastrebam skripte... znam da zvuci glupo ali ovo moram da polozim... cisto zbog morala
![]()