loptica doskocica
Domaćin
- Poruka
- 3.137
Idem na istražim čajeve u obližnjem marketu, možda me neki dozove.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ti naivankad me zenska ruka stisne
srce necce da presvisne
to je moj recept za borbu protiv mraka

JokNisi ti naivan

Zar nemaju svi maštu koja je veća i ne pretače se potpuno u realnost?nego što mogu da pretoče u realnost? Znate ono, radio bih ti to i to, a kada dođe trenutak...ili napišu neka ludila kad... I drugo pitanje, koje nema veze sa ovim
( pošto uvek izbombardujem pitanjima) : koji čaj pijete, dajte neki lep predlog. Možda mi otkrijete nešto novo. Odgovorite bar na jedno, svaki odgovor je tačan.

Pijem Earl Gray, marke Ahmad Tea Londonnego što mogu da pretoče u realnost? Znate ono, radio bih ti to i to, a kada dođe trenutak...ili napišu neka ludila kad... I drugo pitanje, koje nema veze sa ovim
( pošto uvek izbombardujem pitanjima) : koji čaj pijete, dajte neki lep predlog. Možda mi otkrijete nešto novo. Odgovorite bar na jedno, svaki odgovor je tačan.

To nisu cajevi,nego topli napici.Novi čaj, aman. Ne klasik, menta, kamilica. Udavih se u tome. Ili divlja trešnja

Corvuse, nemojmo u MatrixZar nemaju svi maštu koja je veća i ne pretače se potpuno u realnost?
I šta je realnost?
Možda je i ona samo izmaštana?
Avaj?
Osim Sapiosexualaca, njima je to izazov
Gde si kupila? Idea, ima?
Aha, dobra taktika ondaУ обећањима треба бити базичан јер онда, чак и кад ти није баш неки дан, можеш да се покажеш изнад нивоа вербализованог.
Šta? Da ne ispunjavaju obećano kao Bata Živojinović u filmu...Nisam primetila

Mesto rođenja?Pijem Earl Gray, marke Ahmad Tea London
Aha, crni čaj. Sa mlekom, po engleski?To nisu cajevi,nego topli napici.
Ovo je caj

Čaj se rodio negde u emiratima mislim, a ja u Beogradu.Mesto rođenja?
I imaš profil na Pinterestu sa nekim dobrim fotkama. Sad otkrih. Ma gde si ga kupio, to sam mislila? U Corvusovom stilu, rodio se za tebe kad si ga spazio. A i pitanje je da li si ga spazio ili je spoznaja iluzija, avajČaj se rodio negde u emiratima mislim, a ja u Beogradu.

Iskreno, ne secam se da sam ikada imao profil na pinterestu...I imaš profil na Pinterestu sa nekim dobrim fotkama. Sad otkrih. Ma gde si ga kupio, to sam mislila? U Corvusovom stilu, rodio se za tebe kad si ga spazio. A i pitanje je da li si ga spazio ili je spoznaja iluzija, avaj

Odlično! Hvala!Iskreno, ne secam se da sam ikada imao profil na pinterestu...
Spazio sam ga prvi put kad sam putovao u Britaniju, a ovu kutiju konkretno sam kupio u maxiju
Ukucaj tvoj nick, videcesOdlično! Hvala!
Ukucao sam, ali ne prepoznajem taj profil. Mozda mi neko ukrao identitet.Ukucaj tvoj nick, videces
.gif)
nego što mogu da pretoče u realnost? Znate ono, radio bih ti to i to, a kada dođe trenutak...ili napišu neka ludila kad... I drugo pitanje, koje nema veze sa ovim
https://vukajlija.com/skuvati-caj-od-lijandera/606524Ја најрадије не бих радио НИШТА а што се чаја тиче чуо сам да је лијандер добар.
п.с. На послу захтевају да пробам.