Da li muškarci imaju veću maštu

loptica doskocica

Aktivan član
Poruka
1.739
nego što mogu da pretoče u realnost? Znate ono, radio bih ti to i to, a kada dođe trenutak...😉 ili napišu neka ludila kad... I drugo pitanje, koje nema veze sa ovim
( pošto uvek izbombardujem pitanjima) : koji čaj pijete, dajte neki lep predlog. Možda mi otkrijete nešto novo. Odgovorite bar na jedno, svaki odgovor je tačan.

nego što mogu da pretoče u realnost? Znate ono, radio bih ti to i to, a kada dođe trenutak...😉 ili napišu neka ludila kad... I drugo pitanje, koje nema veze sa ovim
( pošto uvek izbombardujem pitanjima) : koji čaj pijete, dajte neki lep predlog. Možda mi otkrijete nešto novo. Odgovorite bar na jedno, svaki odgovor je tačan.
Zene kao nemaju maštu? Samo mi veće grudi, pedu? Gledajte malo femdom , domina kakvu maštu imaju.

Čaj? Bilo koji.

Sto se tice seksualnih fantazija, zene ih imaju daleko vise od muskaraca.Ne vidim neki veci problem u realizaciji "radio bih ti, to i to" (liz, griz, penetracija....) . Od cajeva volim Earl Grey

Back