Da li muškarci imaju veću maštu

1735134055847.png

nego što mogu da pretoče u realnost? Znate ono, radio bih ti to i to, a kada dođe trenutak...😉 ili napišu neka ludila kad... I drugo pitanje, koje nema veze sa ovim
( pošto uvek izbombardujem pitanjima) : koji čaj pijete, dajte neki lep predlog. Možda mi otkrijete nešto novo. Odgovorite bar na jedno, svaki odgovor je tačan.
Zar nemaju svi maštu koja je veća i ne pretače se potpuno u realnost?
I šta je realnost?
Možda je i ona samo izmaštana?
Avaj?

nego što mogu da pretoče u realnost? Znate ono, radio bih ti to i to, a kada dođe trenutak...😉 ili napišu neka ludila kad... I drugo pitanje, koje nema veze sa ovim
( pošto uvek izbombardujem pitanjima) : koji čaj pijete, dajte neki lep predlog. Možda mi otkrijete nešto novo. Odgovorite bar na jedno, svaki odgovor je tačan.
Pijem Earl Gray, marke Ahmad Tea London :kafa:

I imaš profil na Pinterestu sa nekim dobrim fotkama. Sad otkrih. Ma gde si ga kupio, to sam mislila? U Corvusovom stilu, rodio se za tebe kad si ga spazio. A i pitanje je da li si ga spazio ili je spoznaja iluzija, avaj 🙂
Iskreno, ne secam se da sam ikada imao profil na pinterestu... :think:

Spazio sam ga prvi put kad sam putovao u Britaniju, a ovu kutiju konkretno sam kupio u maxiju :mrgreen:

Ја најрадије не бих радио НИШТА а што се чаја тиче чуо сам да је лијандер добар.

п.с. На послу захтевају да пробам.

Back