Da li muškarci imaju veću maštu

Иначе, жене су много маштовитије, напаљеније и луђе од нас у сексу само је друштво наметнуло да је већа срамота да се жене у јавности експонирају на тај начин па оне често избегавају такву тематику и по правилу се згрожавају и осећају увређено баш да би одржале тај утисак који им друштво намеће. По мени то није ништа лоше, жене и треба да се понашају дамски, само константујем. Жене имају јачу сексуалну енергију

na sistem,spor je i pravi više problema nego što reši 🤷‍♀️
jedva ispravi i nešto što pokvari,zato sve manje oblasti interesovanja🤷‍♀️
probaj da napraviš spisak šta je nestalo,a šta se novo stvorilo,mislim na društvo uopšte🤷‍♀️
to ti je i budućnost ujedno,šta ostane posle svođenja društva na pojedince🤷‍♀️

Poslednja izmena:
Иначе, жене су много маштовитије, напаљеније и луђе од нас у сексу само је друштво наметнуло да је већа срамота да се жене у јавности експонирају на тај начин па оне често избегавају такву тематику и по правилу се згрожавају и осећају увређено баш да би одржале тај утисак који им друштво намеће. По мени то није ништа лоше, жене и треба да се понашају дамски, само константујем
Ne, zato sto nama mozak radi u mnogo vise pravaca..

nego što mogu da pretoče u realnost? Znate ono, radio bih ti to i to, a kada dođe trenutak...😉 ili napišu neka ludila kad... I drugo pitanje, koje nema veze sa ovim
( pošto uvek izbombardujem pitanjima) : koji čaj pijete, dajte neki lep predlog. Možda mi otkrijete nešto novo. Odgovorite bar na jedno, svaki odgovor je tačan.

Znaš li koje 3 stvari nikad neće izaći iz mode?
-lakirane cipele
-tvrd qr..c
-čaj od nane
:lol:

Back