bird again
Elita
- Poruka
- 18.962
Takve poput tebe treba zabraniti.Žene strašno maštaju kada piju selen.
Treba im zabraniti .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takve poput tebe treba zabraniti.Žene strašno maštaju kada piju selen.
Treba im zabraniti .
Basic:nego što mogu da pretoče u realnost? Znate ono, radio bih ti to i to, a kada dođe trenutak...ili napišu neka ludila kad... I drugo pitanje, koje nema veze sa ovim
( pošto uvek izbombardujem pitanjima) : koji čaj pijete, dajte neki lep predlog. Možda mi otkrijete nešto novo. Odgovorite bar na jedno, svaki odgovor je tačan.
Imaš drugove da ti pričaju o tome?Kad bi se to moglo izmeriti..
Muskarci uglavnom cute o svojim mastarijama, zene pricaju.
Jedino da nam muskarci kazu koliko su iskreni, sta mastaju, i td.
Mada poznajem dosta vrlo racionalnih zena, poput nekih muskaraca mi se cine.
Nema tu emocija mnogo, ili se samo tako brane od sveta koji pripada uglavnom muskarcima.
Vidiš, upravo se o tome radi. Ne rekla kazala teorije, nego će ti muškarci reći da im mašta radi na kub. Najviše drugovi koji su u prometu. I da vole o tome da laprdaju, da izvineš. Drugo je kada si u vezi, pa oboje sprovodite nešto što zelite u delo.sudeći prema uvodnom postu učinilo mi se da pričamo o tome ko ima više hrabrosti da izmaštano sprovede u delo i moja iskustva kažu da smo tu egal
na kraju krajeva, ja mogu da odgovorim jedino iz ličnog iskustva, ne znam kako drugačije, ne bavim se rekla-kazala teorijama
Ovo se odnosilo na forumase...Imaš drugove da ti pričaju o tome?
A da ih pitamo?Ovo se odnosilo na forumase...
možda ja nisam dobro razumelaVidiš, upravo se o tome radi. Ne rekla kazala teorije, nego će ti muškarci reći da im mašta radi na kub. Najviše drugovi koji su u prometu. I da vole o tome da laprdaju, da izvineš. Drugo je kada si u vezi, pa oboje sprovodite nešto što zelite u delo.
pitajmo ih, ali obavezno da nam prepričaju svoje maštarijeA da ih pitamo?![]()
NIje ovo isti forum koji ti pamtis...pitajmo ih, ali obavezno da nam prepričaju svoje maštarije
dosta mi više da nagađam, bilo bi lepo jednom imati prave informacije
Da, i to. Ali imaju i veću maštu oko tih stvari, koju ne sprovode u delo. Prosto im je dato hormonima.možda ja nisam dobro razumela
hoćeš da kažeš da su muški jači na rečima? ali ne nužno i na delima
da, nije isti ni od pre par meseci, neki čudan talasNIje ovo isti forum koji ti pamtis...
PitajteA da ih pitamo?![]()
Mozda.ja sam sve više ubeđena u to da je forum sve vreme isti, ali mi smo se promenili
listala sam skoro neke stare teme, sve je manje više isto što se sadržaja tiče
nego smo mi izgustirali već sve to
DaPitajte
dobicete savete da se uhvatite varjacce
ili neku drugu provokaciju homo Balkanikusa
iskren odgovor jok.
šta znam, ja uvek krećem od sebe i ljudi koje poznajemDa, i to. Ali imaju i veću maštu oko tih stvari, koju ne sprovode u delo. Prosto im je dato hormonima.
Cvetić konoplje? Gde to kupuješ?Basic:
Divlja trešnja
Rtanjski
"Advance":
Izmiksam šta imam od travki
Neki klasik npr. Nana, ruža, šipak, nacediš krišku limuna i krišku narandže, malo meda...
Relax npr. nana, lavanda, kamilica, može i cvetić konoplje
ima istinešta znam, ja uvek krećem od sebe i ljudi koje poznajem
jeste, muškarci vole da laprdaju, ali mislim da to nisu prava maštanja, već neko kao kurčenje u društvu
imam dosta muških drugara, pa ne pričam napamet
a i vrlo sam otvorena po pitanju razgovora sa partnerima o svemu, pa malo i odatle ponešto znam
žene, čini mi se, mogu da izmaštaju nešto mnogo kvalitetnije i upotrebljivije
kvantitativno okej, muškarci možda prednjače
ali kvalitativno sumnjam
Ma naravno. Stoji i to.Moje iskustvo kao muskarca
u razgovoru sa drugarima je
lovacke pricce
te bio sam tu pa sam joj to pa je ona meni to
mastanje jos nikad nisam cuo
a vecina mojih drugova se grozi na takve pricce
Imaš u tobacco shopu, lemon hazeCvetić konoplje? Gde to kupuješ?
pihImaš u tobacco shopu, lemon haze
Cbd varijante bez thc
Ondak u kraju iz ćoška