Napisala sam ovo kao novu temu, mada u sustini mi je potrebno musko misljenje vezano za moju nedoumicu u vezi jednog momka. Izasla sam na sastanak sa momkom koga sam upoznala preko fb-a. Prvi sastanak super prosao gde sam uvidela da sam mu se svidela, a i on se meni svideo em fizicki em psihicki :-) . To isto vece mi se javio nakon izlaska i rekao da bi hteo opet da me vidi. Ja sam morala sutradan na putovanje gde sam ostala mesec dana, ali smo se culi povremeno u tom periodu i dog da se vidimo kada se vratim. I videli smo se. Drugi sastanak bio, ali nismo se smuvali. A ono znate, ocekivala sam :-D . Mada sam i ja malo tu zeznula jer kad mi se hteo pribliziti to vece ja sam nekako to i izbegavala. Elem javi se on meni i posle tog sastanka isto vece i ugovorimo mi i treci sastanak. On bio inicijstor. Medjutim kad treba da se vidimo on odlaze sve sami izgovori. Ali smesno je to sto se ja njemu ne javljam. Uvek se on javi i pita kada cemo se videti, ja mu odgovorim kad, kao dog se i on opet kad dodje vreme on odlozi sastanak. E sad momci, znam da sam vas mozda smorila zbog duzine poruke, ali potrudite se da procitate :-) . Pitanja glase: da li se ja njemu svidjam, ali ja gresim jer nikad ne pisem prva tj sto ja ne predlozim vidjanje, ili je moguce da jos ima neku pa mene drzi u rezervi? Ako nije zainteresovan, cemu javljanje? Hvala unapred za odgovore :-) .