Da li muskarci igraju igrice?

KiZo, nisam nevina, a ni naivna ;-) . Nemam samo ja ove nedoumice, mnoge ih devojke imaju ili slicne situacije. Vecito (ne)razumevanje u musko-zenskim odnosima. Zato ste vi nama tu, a m vama da na neke stvari skrenemo paznju, kao sro su i meni ovde.

nije, nego si početnik
što se više zezaš sve više ulaziš u štos
ako se dvoje ljudi razumeju biće u vezi šta god da se desi

Napisala sam ovo kao novu temu, mada u sustini mi je potrebno musko misljenje vezano za moju nedoumicu u vezi jednog momka. Izasla sam na sastanak sa momkom koga sam upoznala preko fb-a. Prvi sastanak super prosao gde sam uvidela da sam mu se svidela, a i on se meni svideo em fizicki em psihicki :-) . To isto vece mi se javio nakon izlaska i rekao da bi hteo opet da me vidi. Ja sam morala sutradan na putovanje gde sam ostala mesec dana, ali smo se culi povremeno u tom periodu i dog da se vidimo kada se vratim. I videli smo se. Drugi sastanak bio, ali nismo se smuvali. A ono znate, ocekivala sam :-D . Mada sam i ja malo tu zeznula jer kad mi se hteo pribliziti to vece ja sam nekako to i izbegavala. Elem javi se on meni i posle tog sastanka isto vece i ugovorimo mi i treci sastanak. On bio inicijstor. Medjutim kad treba da se vidimo on odlaze sve sami izgovori. Ali smesno je to sto se ja njemu ne javljam. Uvek se on javi i pita kada cemo se videti, ja mu odgovorim kad, kao dog se i on opet kad dodje vreme on odlozi sastanak. E sad momci, znam da sam vas mozda smorila zbog duzine poruke, ali potrudite se da procitate :-) . Pitanja glase: da li se ja njemu svidjam, ali ja gresim jer nikad ne pisem prva tj sto ja ne predlozim vidjanje, ili je moguce da jos ima neku pa mene drzi u rezervi? Ako nije zainteresovan, cemu javljanje? Hvala unapred za odgovore :-) .

Pokaži mu sise.

Uglavnom me mrzi da igram igrice-kad ne znam šta da radim uzmem neku knjižicu i čitam je. Stalno ubedjume sebe da bi mogao po nekad nešto i da odigram, ali ne vredi-više mi nije toliko interesantno. Po nekad odigram neljutise čoveče na mobilnom-ubijem 15-20.minuta i to je to. Kad me ne bude mrzelo vratiću se svojim starim ljubavima, bar kad su igrice u pitanju-Civlizaciji, Cezaru i možda Championship menažeru 2010 (jer nema novija verzija ove igrice). Kad sam bio u osnovnoj, umeo sam cele raspuste da provedem igrajući po ceo dan Civilizaciju. Sednem za sto i igram po ceo dan, po nekad eventualno odem do vikendice u Petrovaradinu
civilizacija 1 i age of empires 1 najbolje igrice

jaoj brate :zroll:

- - - - - - - - - -

joj neznam koliko godina imate
ima tu vise opcijai da je naso nesto u medjuvremen
da ima neku
da ceka tvoju inicijaticu

a moj savet da pitas u cemu je problem i da popricate ko odrasle osobe
ovde lezi kljucna greska ,zene su nesposobne da razmisljaju kao odrasli u tim stvarima ,njihov pubertet i psihofizicki razvoj se naglo zaustavlja ,cak i kad predju 30tu ostaju detinjaste na nivou tinejdzerki...

Oboje ste stidljivi. Nema razloga za foliranjem ako postoji neke obostrane hemije, apsolutno je svejedno ko će pokrenuti inicijativu. Rezultat je bitan.z:)
Stiljivost je meni kod riba ranije bila kul, sad me to smara, više volim otvorene devojke.

da li je on stidljiv ili ne to ni ona čak ne zna koja je sa njim bila više u kontaktu nego ljudi sa foruma
nek bre pričaju ****** nemaju 12 godina

Back