- Poruka
- 29.577
jahšta...!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posto je u korenu svih otvorenih tema obicno teska dileme postavljaca, treba samo malko razgrnuti grancicom po vodi teme i videti sta se valja i pliva u mulju srpske velike moraveIma. A tako naivno sam usla u pricu, pravi caci![]()
Koliko agresivnojahšta...!
Treba mi malo vise dok se probudim, otvorim ociposto je u korenu svih otvorenih tema obicno teska dileme postavljaca, treba samo malko razgrnuti grancicom po vodi teme i videti sta se valja i pliva u mulju srpske velike morave![]()
Znači fuj!Skratim brijačem ispod ruku, jedino to.
Kita i guz*ica dlakavi.
Foto!jahšta...!
Znaci mlakonja...nako.![]()
![]()
taman istamanim.Znaci mlako![]()
u tvom poremecenom mozgu nekako ce zvalonja da bude glavna prica i u ovoj temi?brze trcis jer nema otpora vazduha
a i kad te narod sa motkama pojuri
ima razloga za ovu temu
sta znam, ja za 20 godina otvorio samo dve...jednu o oklutnim drsutvima i svetskoj politici a drugu o demagogiji... tako da sto se tice dileme postavljaca, da li biti glat ko macja guza ili ko prasuma vinatovaca u srbiji, moj savet je...kako ona voliTreba mi malo vise dok se probudim, otvorim oci![]()
moj mozak je mozda poremecen, nego ti kazi jel si ti samo do pola depiliran ko zene kad hoce da ustede, pa samo to urade do kolena jer prvo tipuju nekog pa onda ako hoce da zalegnu idu komplet depil, da se ybg ne trose ako ga nema....ono, da bi znao ako krenemo u verbalni sex da znam sta ti je iznad kolenau tvom poremecenom mozgu nekako ce zvalonja da bude glavna prica i u ovoj temi?
svaka cast. dobra dijagnoza
Sad kad bi te depilirali, umro bi na stolusta znam, ja za 20 godina otvorio samo dve...jednu o oklutnim drsutvima i svetskoj politici a drugu o demagogiji... tako da sto se tice dileme postavljaca, da li biti glat ko macja guza ili ko prasuma vinatovaca u srbiji, moj savet je...kako ona voli![]()
ne bi verovala kad bi me vidla kako sam gladakSad kad bi te depilirali, umro bi na stolu
sto moje pitanje preskociIma. A tako naivno sam usla u pricu, pravi caci![]()
Ne, prešao sam rukom preko dela tela koji sam depilirao, pa mi palo na pamet da pitam radi li još neko
a ti? jel prelazis rukom?
cvarak i cera na krstaricinom okupljanjuSkratim brijačem ispod ruku, jedino to.
Kita i guz*ica dlakavi.
Nenamerno.sto moje pitanje preskoci![]()
Vidis da tema sluzi za propitivanje zena dok oni cuvaju svoje dlakave guzice, kao po obicaju.Pa mislim sve žene se depiliraju, al je tema zamuškarce, pa čekam da vidim imal ko se lepo depilira
Ja ne, tema mog OnlyFansa je "vintage look"