Da li muskarci igraju igrice?

Postavljacica teme se javlja i kaze Sugenziju da nije dobila nikakvo trpanje :-P , da mi ON svakako nije resio sve probleme niti mi muskarci generalno resavaju probleme. Ostajem pri onome da devojka nikada ne treba uciniti prvi korak i ako se nekome svidjamo ( vazi za devojke ) , taj neko ce se itekako potruditi da dodje do nas makar bile gore od ledenih kraljica. Mozete me momci ovde bojkotovati koliko hocete. Idite linijom manjeg otpora i " trpajte " nke koje vam se i ne svidjaju, samo zato jer ste kukavice da smuvate nekoga na koga mislite kad legnete da spavate. ;-)
p. S. Ako se neko uvredi od vas na ovaj post, znaci da se pronasao u tekstu . :-)
Pa ja bi te prvi ispedalirao da mi glumis tu neku nedostiznu em kraljicu em ledenu ,
umesto normalne prijatne za razgovor komunikativne duhovite vaspitane osecajne devojke/ a spavao bi ko bela lala nakon sto bi iztaslacio neku drugu ne sekiraj se....

Hm ,sta da ti kazem ,takvim ponasanje privucices samo debile i kretene i problematicne- a nikog normalnog ,ali ti ustvari takve i volis i takve i hoces , i treba tako da bude dobre devojke sa dobrim momcima ,glumice sa glumcima , svakom svoje i svima dobro.

Postavljacica teme se javlja i kaze Sugenziju da nije dobila nikakvo trpanje :-P , da mi ON svakako nije resio sve probleme niti mi muskarci generalno resavaju probleme. Ostajem pri onome da devojka nikada ne treba uciniti prvi korak i ako se nekome svidjamo ( vazi za devojke ) , taj neko ce se itekako potruditi da dodje do nas makar bile gore od ledenih kraljica. Mozete me momci ovde bojkotovati koliko hocete. Idite linijom manjeg otpora i " trpajte " nke koje vam se i ne svidjaju, samo zato jer ste kukavice da smuvate nekoga na koga mislite kad legnete da spavate. ;-)
p. S. Ako se neko uvredi od vas na ovaj post, znaci da se pronasao u tekstu . :-)

...a ako vam se taj neko svidja?...do te mere da vam gacice natapa vaginalna cedj i odize parket od vlage?

Majka je probudila još jednog debila jutros.
Te legende o "prvom koraku" su za zabavište, ona koja je zanimljiva je samim tim napravila prvi korak, dalje sve ide spontano. Ta tvoja bapska teorija o ledenim kraljicama ne pije vodu, pa zato što ste brkate sato ste i same. Neće te bojkotovati samo muškarci, evo ja sam žensko.
Dalje, ne postoje kukavice. Postoje samo oni koji ne žele da smuvaju neku devojku. Ne žele jer je dosadna i neodgovarajuća. I još nešto, niko od nas ne zna o kome drugi misle pre nego što zaspu, a ni ne treba da zna.
Dokle god budu u ljudima ovakve kočnice tupavog razmišljanja, biće sami, brkovi nemaju veze sa tim.

455315.jpg

Napisala sam ovo kao novu temu, mada u sustini mi je potrebno musko misljenje vezano za moju nedoumicu u vezi jednog momka. Izasla sam na sastanak sa momkom koga sam upoznala preko fb-a. Prvi sastanak super prosao gde sam uvidela da sam mu se svidela, a i on se meni svideo em fizicki em psihicki :-) . To isto vece mi se javio nakon izlaska i rekao da bi hteo opet da me vidi. Ja sam morala sutradan na putovanje gde sam ostala mesec dana, ali smo se culi povremeno u tom periodu i dog da se vidimo kada se vratim. I videli smo se. Drugi sastanak bio, ali nismo se smuvali. A ono znate, ocekivala sam :-D . Mada sam i ja malo tu zeznula jer kad mi se hteo pribliziti to vece ja sam nekako to i izbegavala. Elem javi se on meni i posle tog sastanka isto vece i ugovorimo mi i treci sastanak. On bio inicijstor. Medjutim kad treba da se vidimo on odlaze sve sami izgovori. Ali smesno je to sto se ja njemu ne javljam. Uvek se on javi i pita kada cemo se videti, ja mu odgovorim kad, kao dog se i on opet kad dodje vreme on odlozi sastanak. E sad momci, znam da sam vas mozda smorila zbog duzine poruke, ali potrudite se da procitate :-) . Pitanja glase: da li se ja njemu svidjam, ali ja gresim jer nikad ne pisem prva tj sto ja ne predlozim vidjanje, ili je moguce da jos ima neku pa mene drzi u rezervi? Ako nije zainteresovan, cemu javljanje? Hvala unapred za odgovore :-) .
A svidjala si se ti njemu,nije da nisi
ali se pojavila neka druga..treca
a posto zna da ti se svidja i posto je fini
zao mu da ti kaze,mozda te cuva kao izmenu..na klupi rezernih igraca..
e sad upamti ako neso bude, bude u prve dve nedelje
a ako ne bude onda to pocinje da bledi
kao crna majica na suncu..
eto..

Po ovome bih rekao da sa ovim tvojim ne ide kako si ocekivala.
Kao sto ti rekose pojedinci ne glumi kraljicu nego pokazi makar minimalno interesovanje i ako je pametan sam ce se snaci kako da ti pridje i sta dalje da radi.

Pravi podstrek moze da napravi cudo.

Po ovome bih rekao da sa ovim tvojim ne ide kako si ocekivala.
Kao sto ti rekose pojedinci ne glumi kraljicu nego pokazi makar minimalno interesovanje i ako je pametan sam ce se snaci kako da ti pridje i sta dalje da radi.

Pravi podstrek moze da napravi cudo.

gotovo joj je sad, i treba da bude gotovo
jedino da je idiot pa da čeka doveka hoće li se smisliti ili ne
žena ima fala Bogu, a ima i muškaraca

Back