Da li muskarci igraju igrice?

pa reko sam, ako bude hemije bice i poljubca ako nema nece nista ni biti

sta ne volimo, ne volimo kad pocne da davi nekim ozbiljnim vezama to nas gusi
ne volimo kad se folira, kad igra previse igru toplo hladno
kad nema svoje ja nije samouverena
ok ovo mozda ja ne volim :)

Npr, sta ne volite kad devojka kaze, uradi na sastanku? U mom slucaju, sastanak je napolju, pice i prica, nadam se i kiss u toku veceri i posle kuci, ne njegovoj :-)

Ja npr sa devojkom kao sto si ti ne bih bio nikad, razlog je vrlo jednostavan, eto, ne znam ni kako izgledas, ni koliko godina imas, ali imas to sto je meni licno katastrofalno, ti ides tamo sa namerom da mu se svidis, pitas NAS sta volimo devojka da kaze, da uradi, a ocekujes da se svidis njemu? Savet je vrlo prost, budi ono sto jesi, pricaj ono sto se oboma svidja, ili sto se tebi svidja mozda se i njemu svidi, radi ono sto zelis da radis, ukoliko mu se to svidi onda i jeste jedno za drugo, ukoliko niste dzabe si se folirala, puci ce kad-tad.

Ja npr sa devojkom kao sto si ti ne bih bio nikad, razlog je vrlo jednostavan, eto, ne znam ni kako izgledas, ni koliko godina imas, ali imas to sto je meni licno katastrofalno, ti ides tamo sa namerom da mu se svidis, pitas NAS sta volimo devojka da kaze, da uradi, a ocekujes da se svidis njemu? Savet je vrlo prost, budi ono sto jesi, pricaj ono sto se oboma svidja, ili sto se tebi svidja mozda se i njemu svidi, radi ono sto zelis da radis, ukoliko mu se to svidi onda i jeste jedno za drugo, ukoliko niste dzabe si se folirala, puci ce kad-tad.

ovo je tacno
inace razgovor se namece ako se prica ako niste zajedno stodljivi
pricati samo sto volis a on je stidljiv moze da ga smori i suprotno
budite spontani, ebem mu misa znamo mi svi da je prvi date malo i nervoza
sacekajte par minuta dok padne nervoza i onda budite sto sto jeste

Araone, ja sam vec bila na pevom sastanku sa njim, gde sam bila veoma prirodna jer sam bila u fazonu- cek da vidim da li mi se svidja ovaj, posto mi se bas svideo i posle prvog i drugog u mwni je veca zwlja za njim bila i samim tim trema veca, a na prvom treme uopste bilo nije. Ti sad znas da ja na neki nacin imam tremu, a da si sa nekom devojkom drugi put na sastanku i ne znas o cemu ona razmialja ili kako se oseca ne bi tek tako mogao izneti stav kao sad. Ja sam probirac ( ooo kako ne volim to kod sebe- nekad ) , pa se i samim tim bojim da ne nidjem na otirac- kako poslovica kaze.

Araone, ja sam vec bila na pevom sastanku sa njim, gde sam bila veoma prirodna jer sam bila u fazonu- cek da vidim da li mi se svidja ovaj, posto mi se bas svideo i posle prvog i drugog u mwni je veca zwlja za njim bila i samim tim trema veca, a na prvom treme uopste bilo nije. Ti sad znas da ja na neki nacin imam tremu, a da si sa nekom devojkom drugi put na sastanku i ne znas o cemu ona razmialja ili kako se oseca ne bi tek tako mogao izneti stav kao sad. Ja sam probirac ( ooo kako ne volim to kod sebe- nekad ) , pa se i samim tim bojim da ne nidjem na otirac- kako poslovica kaze.

brate
ako si imala prolaz prvi put, verovatno ćeš i naredni, pod uslovom da se ni tad nisi folirala i da si mu se svidela takva kakva si, a ako te zove na drugo viđanje verovatno i jesi
i ne vidim šta dalje može poći naopako i čemu tenzija, kad realno samo treba biti opušten, a sa druge strane ako i propadne možda nije ni vredelo i kako god okreneš bude ti super

brate
ako si imala prolaz prvi put, verovatno ćeš i naredni, pod uslovom da se ni tad nisi folirala i da si mu se svidela takva kakva si, a ako te zove na drugo viđanje verovatno i jesi
i ne vidim šta dalje može poći naopako i čemu tenzija, kad realno samo treba biti opušten, a sa druge strane ako i propadne možda nije ni vredelo i kako god okreneš bude ti super

generalno si u pravu al ako je prvi sastanak bio ok ne znaci da ce se stvoriti veza ili ljubav.

Napisala sam ovo kao novu temu, mada u sustini mi je potrebno musko misljenje vezano za moju nedoumicu u vezi jednog momka. Izasla sam na sastanak sa momkom koga sam upoznala preko fb-a. Prvi sastanak super prosao gde sam uvidela da sam mu se svidela, a i on se meni svideo em fizicki em psihicki :-) . To isto vece mi se javio nakon izlaska i rekao da bi hteo opet da me vidi. Ja sam morala sutradan na putovanje gde sam ostala mesec dana, ali smo se culi povremeno u tom periodu i dog da se vidimo kada se vratim. I videli smo se. Drugi sastanak bio, ali nismo se smuvali. A ono znate, ocekivala sam :-D . Mada sam i ja malo tu zeznula jer kad mi se hteo pribliziti to vece ja sam nekako to i izbegavala. Elem javi se on meni i posle tog sastanka isto vece i ugovorimo mi i treci sastanak. On bio inicijstor. Medjutim kad treba da se vidimo on odlaze sve sami izgovori. Ali smesno je to sto se ja njemu ne javljam. Uvek se on javi i pita kada cemo se videti, ja mu odgovorim kad, kao dog se i on opet kad dodje vreme on odlozi sastanak. E sad momci, znam da sam vas mozda smorila zbog duzine poruke, ali potrudite se da procitate :-) . Pitanja glase: da li se ja njemu svidjam, ali ja gresim jer nikad ne pisem prva tj sto ja ne predlozim vidjanje, ili je moguce da jos ima neku pa mene drzi u rezervi? Ako nije zainteresovan, cemu javljanje? Hvala unapred za odgovore :-) .
Мислим да већ има другу.

Procitao sam da si vec bila na sastanku sa njim, ali sam isto tako procitao da si tad izbegavala to sto je trebalo da se desi, sad procitam da pitas kako treba da se ponasas i sta treba da pricas, iskreno, ni ja ne bih bio sa tobom... Tako je i meni jedna kao super, juri me, juri me, i stvarno vidim da se nalozila na mene, dodje do toga da se otvoreno prica i ona kao "sve je to super ali nekad ni sama ne znam", posle toga me je zvala ja kao "videcemo se" od toga nista, i nisam je vise ni zvao, msm hoces ili neces nema tu mnogo filozofije... I to sto si probirac ne znaci da ces naici na otirac, na otirac naidje ona osoba koja je i sama otirac, pa, ako naidjes na takvu osobu onda ni ti verovatno nisi bolja cim ste se nasli.

Postavljacica teme se javlja i kaze Sugenziju da nije dobila nikakvo trpanje :-P , da mi ON svakako nije resio sve probleme niti mi muskarci generalno resavaju probleme. Ostajem pri onome da devojka nikada ne treba uciniti prvi korak i ako se nekome svidjamo ( vazi za devojke ) , taj neko ce se itekako potruditi da dodje do nas makar bile gore od ledenih kraljica. Mozete me momci ovde bojkotovati koliko hocete. Idite linijom manjeg otpora i " trpajte " nke koje vam se i ne svidjaju, samo zato jer ste kukavice da smuvate nekoga na koga mislite kad legnete da spavate. ;-)
p. S. Ako se neko uvredi od vas na ovaj post, znaci da se pronasao u tekstu . :-)

Postavljacica teme se javlja i kaze Sugenziju da nije dobila nikakvo trpanje :-P , da mi ON svakako nije resio sve probleme niti mi muskarci generalno resavaju probleme. Ostajem pri onome da devojka nikada ne treba uciniti prvi korak i ako se nekome svidjamo ( vazi za devojke ) , taj neko ce se itekako potruditi da dodje do nas makar bile gore od ledenih kraljica. Mozete me momci ovde bojkotovati koliko hocete. Idite linijom manjeg otpora i " trpajte " nke koje vam se i ne svidjaju, samo zato jer ste kukavice da smuvate nekoga na koga mislite kad legnete da spavate. ;-)
p. S. Ako se neko uvredi od vas na ovaj post, znaci da se pronasao u tekstu . :-)

Ne pronalazim se ni u cemu nit me zanima, samo me interesuje zasto to devojka nikada ne treba uciniti nista iako joj se neko svidja, jer tako vi sebi dizete tj pumpate cenu nenormalno, i bacate muskarce u podredjen polozaj da letaju oko vas da bi vas imali, slazem se da muskarac treba da bude dominantan, ja sam takav generalno i da neko voli i da ne voli, ali prosto ocekivati da ti neko titra, leti oko tebe dok ti sedis na pedijestalu kao celicna lejdi, to je smesno i glupo. Ja npr za sebe smatram da vredim dosta, i nikad ne bih sebi dozvolio da se "itekako trudim da dodjem do neke" ukoliko se ona ne trudi ni malo, jer to dize cenu njoj a meni spusta.

araon ti reko sto i ja delimicno mislim
samo sto si nesto provokanto rekla ne znaci da ce se svi pronaci u tom tekstu
taj neko te mozda nece zapaziti i ako te zapazi ne znaci da ce te juriti dok se ti ne smilujes i ne mislis da je vreme da spustis oklop ili da se istopi led jer nisi dokazala ni jedan kvalitet sem fizicke.
sansa se daje a pravo zainteresovanje se javlja tek kad pokazes da imas kvalitete ako vec nije ona cuvena ljubav na prvi pogled.

Molio Mujo Boga da mu sredi za sedmicu na lotou, molio, molio, molio,molio...
Dojadilo se Bogu, pa mu jednom reče: "Daj, bolan, Mujo, kupi bar jednom taj hebeni tiket! "

U prevodu: Daj već jednom pruži tom čoveku šansu da te smuva, dopadaš mu se, želi te, hoće te, ali daj mu i mogućnost da ti to pokaže.

to jedino ako je tip mazohista....inace ode on glavom bez obzira :lol:

Back