- Poruka
- 43.941
E, sad, čime se depilirate?
ja kao polu-fizičar, priznajem samo lasere !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, sad, čime se depilirate?
Laserska epilacija je odlična, ali samo za jake dlake, ove tanje moraju da se rešavaju na drugi način.ja kao polu-fizičar, priznajem samo lasere !
Ne samo se brijem doleDa li se depilirate?
Laserska epilacija je odlična, ali samo za jake dlake, ove tanje moraju da se rešavaju na drugi način.
jezicno je najbolje, samo problem je ako se imaju zubi ko omar serifLaserska epilacija je odlična, ali samo za jake dlake, ove tanje moraju da se rešavaju na drugi način.

cesto on prelazi tako rukom
Ne hvalim se ja glatkoćom svoga tijela, iako jeste glatko

E vidiš, dugo Borata nisam gledao, baš je gospodin.cvarak i cera na krstaricinom okupljanju
![]()
ne treba sprecavati znojenje.
znoj ne smrdi.
ono sta smrdi je "prdez" bakterija koje se hrane znojem.
ne treba sprecavati znojenje, to nije ni zdravo nego treba koristiti sredstva koja ubijaju bakterije..
koristim ovo i odlicno je.
![]()
gde to kupiš? bilo gde?ne treba sprecavati znojenje.
znoj ne smrdi.
ono sta smrdi je "prdez" bakterija koje se hrane znojem.
ne treba sprecavati znojenje, to nije ni zdravo nego treba koristiti sredstva koja ubijaju bakterije..
koristim ovo i odlicno je.
![]()
laser smooth neck to down?ja kao polu-fizičar, priznajem samo lasere !

ima u dm-u i srbotrejdugde to kupiš? bilo gde?
Jedva čekam iako sam svjesna da se ne depiliraju muškarci sa malom ćunom da im izgleda većaUslikam ti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Da li se depilirate?
hahhaha ima i togaJedva čekam iako sam svjesna da se ne depiliraju muškarci sa malom ćunom da im izgleda veća![]()
Nema ništa od slike!!!Jedva čekam iako sam svjesna da se ne depiliraju muškarci sa malom ćunom da im izgleda veća![]()
To je istina ,nije za salu ozbiljno izgleda veca , zar ste i taj fazon prokuzile.Neces se vise ni smijeti brijati,prvo cu na to pomisliti.Jedva čekam iako sam svjesna da se ne depiliraju muškarci sa malom ćunom da im izgleda veća![]()
Odgovori čoveku na postavljeno pitanjeДа ли ти је много досадно?
Osnovna higijena naravno, ne depilacijom već brijačem. Pazuh i što reče jedan kolega kitaDa li se depilirate?