Da li muskarac koji ima lepu zensku i ugodno mu je, gladuje za drugom?

Negde tamo 1991 sam rekao da ce ciganska kultura da proguta Srbiju, u smislu sverc je ciganski, svadjanje cigansko, prezivljavanje cigansko, mediji ciganski, seks ciganski, onda mora da se sve pretoci u cigansku kulturu, sa malo razlike zbog tradicije....znaci sad jedino tradicija roma cini razliku izmedju Cigana i Srba...
Sve ostalo , nosili Gabbana ili Gabanna krpice ili one sljokice sto nose cigancice, je isto...

Male nijanse u kolicini zlata i velicini prstena i kamena, ali ostalo....isto....

Na srecu poznajem mesto gde se okupljaju i zabavljaju samo Romi...da vidis te klinkice od 12 godina sta se nosi i kako se sredjuju...dok su Romi ono klasika kao ovi nasi krimosi sto se dzepare po Italiji...biceps, tetovaza, zalizana kosa , kajla manje vise...
Nema skupljaca perja medju Ciganima...ne ne....

Zaboravih i po pljackanju su Srbi trenutno slicni ciganima, samo sto Cigani to rade kao obavezu ciscenja sta ostane, i vise su secikese, a Srbi i u tome glume snobove...

Nesto gledam, srbijanke masovno podrzavaju foru danju rob i crnac a nocu gospodin...Sto se preslikava i na foru u Nemackoj rob i crnac u Srbiji gospodin...
Kad nalete na gospodina koji je danju gospodin a nocu nije zeljan da bude gospodin nego isto malo mirise na crnju kao i danju ...onda ga ignorise ili izbegava pomalo..

Inace gospodin nocu se zove DZEK...a da danju nije crnja...
A najvise ih sokira kad je neko gospodin i kad nema lovu...Kao ne razumeju zasto i kako mozes da glumis gospodina u GSP...
Ili zivis van centra grada a nosis odela od 1500e...kao budala...
A ljudi ne vide minus u zivotu na periferiji , a vide minus u nosenju jeftinih odela i narocito cipela i nose cipele koje vrede tih para...
A narocito odnos prema ljudima...Prosto je na granici izmejavanja kad uljudan covek uradi nesto pristojno iz ljudskog ugla, a nije po ucmalom pravilu ponasanja na tom mestu...tj van je integrisane primitivnosti...

To je ovo sto je meni sokantno ovo za lubenica sladja nego tudja zenica...jos u prici se ubaci da ispada da vecini koji prodaju na pijaci ili tako van pijace uopste nije bitno ko mu povremeno krese zenu, samo da ima za njega kad dodje i da ima cistu odecu....
To nece reci zenama, ali iz razgovora sa njima to vidis...

Sto juznije to tuznije...mada kazu i sose uopste ne zaostaju, a po iskustvu sa faksa sever i jug ista tuga....sto se toga tice...i lukavost ista....jedino rec kad je bas rec, vise vredi na severu nego na jugu..

Dovoljno je da izadjes da kupis obicnu majicu i prosetas po buticima i vidis sta se vecinom prodaje. Happy color. Pink, svilenkasto slez zelena, sve uz telo, one kosuljice kada vidim popizdim. Ne mozes ni obicne gace da kupis a da nisu utkali ili cvetne dezene ili Nole Djokovic.

:hahaha:

Nije braco draga, praunuci od Milosa Obilica i Marka Kraljevica, bas dotle doslo?

.Prosto je na granici izmejavanja kad uljudan covek uradi nesto pristojno iz ljudskog ugla, a nije po ucmalom pravilu ponasanja na tom mestu...tj van je integrisane primitivnosti...

Pre 2 dana u prevozu ja pozovem babu da sedne na moje mesto...
Baba je reagovala sa blagim podsmehom, a ne deluje mi kao nepristojna i negativna osoba...
Ja joj rekao:"Hocu da ustanem vama. Necu nekom ko nije star."
A jedna zena od 40 mi rece:"Ma nemoj ni da pitas...".
I na kraju kad je baba silazila, zahvalila mi se i rekla da je to danas retko.

Ne znam sta da mislim. Izgleda da je Farma mnogo promenila ljude. I pre je bilo slicno u sustini, ali ne ovoliko eksplicitno.

Pre 2 dana u prevozu ja pozovem babu da sedne na moje mesto...
Baba je reagovala sa blagim podsmehom, a ne deluje mi kao nepristojna i negativna osoba...
Ja joj rekao:"Hocu da ustanem vama. Necu nekom ko nije star."
A jedna zena od 40 mi rece:"Ma nemoj ni da pitas...".
I na kraju kad je baba silazila, zahvalila mi se i rekla da je to danas retko.

Ne znam sta da mislim. Izgleda da je Farma mnogo promenila ljude. I pre je bilo slicno u sustini, ali ne ovoliko eksplicitno.

Sta ti je to baba tako retko rekla? "Hvala!"?

Ustvari sad mi je jasno zasto to rade...
Zato sto je kod zena fantaziranje sastavni deo seksualnosti, tj ne moze biti verna u glavi....moze medju nogama ako tako odluci, a i to je sklono impulsivnom iracionalizmu, tako da ni tu ne moze, ako se ubaci crvic i vise puta iskusava...

Tacno ono sto kazu u boju na kosovu, zena ne moze ostati verna ako je iskusenje dovoljno dugo prisutno...

Kod muskarca to moze biti stvar odluke...ne upustanje u seksualnu avanturu, nego i primecivanje drugih zena...muskarac ratnik usmerava paznju na sasvim drugu stranu, dok zena pod stresom bas pojacava seksualnu potrebu....
Kad je pocelo bombardovanje, masa devojaka , da ne kazem skoro sve, je osetilo potrebu da bude seksualno rastereceno, ne samo seksom, nego i svrsavanjem...
Posle prvog talasa odlaska kuci zbog straha, studentkinje su se masovno vracale u bg, jer po unutrasnjosti nije bilo muskih, sve na polozajima...i tu je bilo stvarno svasta...
Znaci ko je ono video, ne treba mu prica o zenama u ratu....koja se i ne prica, ako primetite....nema prica o zenama u NOBu, ima o partizankama vrlo malo , ali nista na tu temu...
Ko je sta video?

Dajes malo detalja, opisi, jesi li navatao 10 njih 99-te ili?

Procitao sam ali nisam shvatio.

Malo je komplikovano.

Blajbi, baba mi je rekla da je sada retkost da mladji ustaju starijima.
A ja uvek pitam babu/dedu u prevozu, jer necu da ustanem, a da sedne neko kome nisam namenio sediste.
A reagovala je sa blagim podsmehom kao da sam retard sto joj ustajem sto u prevodu znaci da sam retard sto mi je stalo da se ona ne zamori i ne srusi negde.
A odgovor ako ima snage i zeli da stoji bi bio:"Neka sinko, hvala, nije mi tesko da stojim.".

Blajbi, baba mi je rekla da je sada retkost da mladji ustaju starijima.
A ja uvek pitam babu/dedu u prevozu, jer necu da ustanem, a da sedne neko kome nisam namenio sediste.
A reagovala je sa blagim podsmehom kao da sam retard sto joj ustajem sto u prevodu znaci da sam retard sto mi je stalo da se ona ne zamori i ne srusi negde.
A odgovor ako ima snage i zeli da stoji bi bio:"Neka sinko, hvala, nije mi tesko da stojim.".

To je tako kada se covek trpa tamo gde ga ne zovu.

Можда гладује али не мора да значи да не воли своју актуелну партнерку. Није немогуће сексуално чезнути за једном женом, а сексуално и емотивно за другом.

Ипак, на то да мушкарац "воли" жену зато што је ниједном није преварио треба гледати са зрном соли. Љубав је нешто метафизичко, у шта се мора веровати другој страни на реч: нити је шврљање знак да страна која шврља више не воли свог супружника, нити је уздржавање од истог знак да га воли.

Po pravilu zene uvek treba da ustanu i ustupe mesto muskarcu jer su oni gospodari cak se i u stara vremena znalo da zena mora da se skloni sa puta kada naidje neki muskarac.Na konju su uvek sedeli muskarci a zene su isle pesaka .Tradicija postovanja u starim vremenima nas dosta toga korisnog moze nauciti

Nego sta....
Musko kad ulazi u kucu zena je odma ustajala i skakala na noge lagane da ga doceka i ispostuje , a lavor sa mlakom vodom sapun i peskir su bili spremni...

I sad u domacinskim kucama zena donosi peskir i domacin se umije i osvezi i gost takodje...
U domacinskim kucama zene se umivaju vise od 1 om nedeljno....i to ne tuferima...nego vodom..
I ne jedu se danska peciva nego nesto bez konzervansa i zgusnjivaca...

Ali necu da sirim temu na to sto zene danas nemaju vremena ni za sta, a da rade ne rade nista ni upola od onog sto su radile nekad...a i profesionalno, vise ne rade nego sto rade..
Tema je ovog puta na muskima i videcemo da li su negde zene isprovocirane da reaguju kako reaguju...a to sto su negde curke i reaguju alavo i halapljivo i oportunisticki i frustraciono i animalno , to za sada drzimo kao prirodu zene....

I to im uopste ne smeta, jer cim prihvata prirodu sebe da je zenka, ukras oko mozzarele uz gejsa poboljsanja, naravno da u dubini dushe, ne oralno , prihvata i muskarca koji je muzjak, seljo, bumbar, krme....na zalost ili na srecu imam reprezentativne primerke u komsiluku....za svaki tip coveka koji mi pada na pamet, ili je obrnuto, toliko raznoliko se nisam nadao da cu videti na malom prostoru...a toliko ekstremno...
Sve imam u laboratoriji ljudskog taloga u Srbiji...ama bas sve, i BIA sluzbenika koji je lozaja, i modernog inspektora i obicne pozornike i cajku i narkose i pijance i nafilovane i tri klinca bez 2 grama mozda a sa 100kg agresivnosti i grebanje kola i pisanje grafita pretece sadrzine i tuce oko parkinga i kradje malih kuca i obijanje velikih i vojnu policiju koja nadgleda kraj...i pse lutalice i torokuse i ....
Imam i profesora na faksu , medju najboljima na svom faksu, ali ono stvarno a ne jajara i kmezara....

Imam pobegulje od dece, imam incest, imam svaleracije, imam sacekuse imam klinkice od 11 i od 9 godina koje su seksualno aktivne, imam bakutanerku od 70 koja je takodje seks aktivna, muz je vozi kod svalera u 29tog na kres...
E sad kakva je raspodela takvih pojava , da li je tako sarena i relativno rasejana kao kod mene, to se ne meri tako...ali da imam podsetnike za sve imam...
Kafka nije imao srece, da je imao ovakav komsiluk, ko zna sta bi napisao...
A Dostojevski je mogao samo da bude novinarcic i imao bi svoja dela, da je ovakav komsiluk imao..

I sad u domacinskim kucama zena donosi peskir i domacin se umije i osvezi i gost takodje...
U domacinskim kucama zene se umivaju vise od 1 om nedeljno....i to ne tuferima...nego vodom..

Ali necu da sirim temu na to sto zene danas nemaju vremena ni za sta, a da rade ne rade nista ni upola od onog sto su radile nekad...a i profesionalno, vise ne rade nego sto rade..
Tema je ovog puta na muskima i videcemo da li su negde zene isprovocirane da reaguju kako reaguju...a to sto su negde curke i reaguju alavo i halapljivo i oportunisticki i frustraciono i animalno , to za sada drzimo kao prirodu zene....

I to im uopste ne smeta, jer cim prihvata prirodu sebe da je zenka, ukras oko mozzarele uz gejsa poboljsanja, naravno da u dubini dushe, ne oralno , prihvata i muskarca koji je muzjak, seljo, bumbar, krme....na zalost ili na srecu imam reprezentativne primerke u komsiluku....za svaki tip coveka koji mi pada na pamet, ili je obrnuto, toliko raznoliko se nisam nadao da cu videti na malom prostoru...a toliko ekstremno...
Sve imam u laboratoriji ljudskog taloga u Srbiji...ama bas sve, i BIA sluzbenika koji je lozaja, i modernog inspektora i obicne pozornike i cajku i narkose i pijance i nafilovane i tri klinca bez 2 grama mozda a sa 100kg agresivnosti i grebanje kola i pisanje grafita pretece sadrzine i tuce oko parkinga i kradje malih kuca i obijanje velikih i vojnu policiju koja nadgleda kraj...i pse lutalice i torokuse i ....
Imam i profesora na faksu , medju najboljima na svom faksu, ali ono stvarno a ne jajara i kmezara....

Imam pobegulje od dece, imam incest, imam svaleracije, imam sacekuse imam klinkice od 11 i od 9 godina koje su seksualno aktivne, imam bakutanerku od 70 koja je takodje seks aktivna, muz je vozi kod svalera u 29tog na kres...
E sad kakva je raspodela takvih pojava , da li je tako sarena i relativno rasejana kao kod mene, to se ne meri tako...ali da imam podsetnike za sve imam...
A Dostojevski je mogao samo da bude novinarcic i imao bi svoja dela, da je ovakav komsiluk imao..
E ovo ti je sjajan koment.:ok:

De zivis ti covece?

Back