I sad u domacinskim kucama zena donosi peskir i domacin se umije i osvezi i gost takodje...
U domacinskim kucama zene se umivaju vise od 1 om nedeljno....i to ne tuferima...nego vodom..
I ne jedu se danska peciva nego nesto bez konzervansa i zgusnjivaca...
Ali necu da sirim temu na to sto zene danas nemaju vremena ni za sta, a da rade ne rade nista ni upola od onog sto su radile nekad...a i profesionalno, vise ne rade nego sto rade..
Tema je ovog puta na muskima i videcemo da li su negde zene isprovocirane da reaguju kako reaguju...a to sto su negde curke i reaguju alavo i halapljivo i oportunisticki i frustraciono i animalno , to za sada drzimo kao prirodu zene....
I to im uopste ne smeta, jer cim prihvata prirodu sebe da je zenka, ukras oko mozzarele uz gejsa poboljsanja, naravno da u dubini dushe, ne oralno , prihvata i muskarca koji je muzjak, seljo, bumbar, krme....na zalost ili na srecu imam reprezentativne primerke u komsiluku....za svaki tip coveka koji mi pada na pamet, ili je obrnuto, toliko raznoliko se nisam nadao da cu videti na malom prostoru...a toliko ekstremno...
Sve imam u laboratoriji ljudskog taloga u Srbiji...ama bas sve, i BIA sluzbenika koji je lozaja, i modernog inspektora i obicne pozornike i cajku i narkose i pijance i nafilovane i tri klinca bez 2 grama mozda a sa 100kg agresivnosti i grebanje kola i pisanje grafita pretece sadrzine i tuce oko parkinga i kradje malih kuca i obijanje velikih i vojnu policiju koja nadgleda kraj...i pse lutalice i torokuse i ....
Imam i profesora na faksu , medju najboljima na svom faksu, ali ono stvarno a ne jajara i kmezara....
Imam pobegulje od dece, imam incest, imam svaleracije, imam sacekuse imam klinkice od 11 i od 9 godina koje su seksualno aktivne, imam bakutanerku od 70 koja je takodje seks aktivna, muz je vozi kod svalera u 29tog na kres...
E sad kakva je raspodela takvih pojava , da li je tako sarena i relativno rasejana kao kod mene, to se ne meri tako...ali da imam podsetnike za sve imam...
Kafka nije imao srece, da je imao ovakav komsiluk, ko zna sta bi napisao...
A Dostojevski je mogao samo da bude novinarcic i imao bi svoja dela, da je ovakav komsiluk imao..