Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.094
Koga je to još briga? "Big deal"... da'l su jeba. e ili nevine. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daaaa svima ovde na ljisu smorise se u karantinu cekaju novu temuuuu ajdeeee<333
Devojkama, tetke se tu ne racunaju pokazale su sta vrede i znaju.Koga je to još briga? "Big deal"... da'l su jeba. e ili nevine.![]()
U bre...naš'o ko da nam kažeDevojkama, tetke se tu ne racunaju pokazale su sta vrede i znaju.

ne kazem da sam ja cvece, ali se gledaju tetke u tim odnosima medju zenama...U bre...naš'o ko da nam kaže![]()
Tema je bzv.ne kazem da sam ja cvece, ali se gledaju tetke u tim odnosima medju zenama...
Nista, napisala si ono sto sam hteo da kazem.Tema je bzv.Neka u tim godinama nije videla "onu" stvar, dok je neka postala majka.Šta s tim?
Rane su te godine za majčinstvo.Nije do devojaka vec do momaka.Tema je bzv.Neka u tim godinama nije videla "onu" stvar, dok je neka postala majka.Šta s tim?
Pa cekaj, ako su devojke pametne, gde je tu odgovornost da se sex pripise volji zene?Rane su te godine za majčinstvo.Nije do devojaka vec do momaka.
Nebitan je seks.Od osobe zavisi.Ja spavam sa nekim samo iz ljubavi.Pa cekaj, ako su devojke pametne, gde je tu odgovornost da se sex pripise volji zene?
Svaka...ali bas svaka se hvali da ima udvarace, znaci da nije do momaka....
Sto se pravis da ne znas koju?
Od kada to? I kako se zaljubis bez sexa? u sta se zaljubis?Nebitan je seks.Od osobe zavisi.Ja spavam sa nekim samo iz ljubavi.
U osobu,u osobine koje poseduje,a seks bude poslasticaOd kada to? I kako se zaljubis bez sexa? u sta se zaljubis?
Moja cupi?Jede mi se nesto slatko
Nije vazno da li je ona crna ili plava.Da li ima velike ili male sise.Ti pricas o oblinama njenog tela.Ali treba da znas,da je SVAKOJ nevinoj devojci,njenaAko ima ultra bizarne sado mazo zelje, totalno je opustena i zabavna, i izgleda kao pamela anderson 90tih,manje sise vitkija crna plava, sto ne bih?
Ni jedan normalan covek se ne "zaljubljuje" u polni organ devojke ili zene.Zaljubljuje se u kompletnu osobu.Kasnije,kada dodje do seksa,to je zavrsniU osobu,u osobine koje poseduje,a seks bude poslastica
Ako sebe vrednuje po netaknutom medjunozju onda je i ne postujem. Zasto bih postovao primitivizam.Nije vazno da li je ona crna ili plava.Da li ima velike ili male sise.Ti pricas o oblinama njenog tela.Ali treba da znas,da je SVAKOJ nevinoj devojci,njena
nevinost najveca dragocenost.Trebalo bi da znas (ma da sumnjam) da svaka devojka,pamti celog zivota,coveka kome je dala svoju dragocenu
nevinost.Sa tim se nije saliti,i onaj muskarac,koji uziva u tome ,da "zavrce" nevine devojke a posle ih napuste,da su to obicne ljudske gnjide.!
Tako je.Mnogi govore da vole,pa kad oduzmu nevinost šutnu.Nije vazno da li je ona crna ili plava.Da li ima velike ili male sise.Ti pricas o oblinama njenog tela.Ali treba da znas,da je SVAKOJ nevinoj devojci,njena
nevinost najveca dragocenost.Trebalo bi da znas (ma da sumnjam) da svaka devojka,pamti celog zivota,coveka kome je dala svoju dragocenu
nevinost.Sa tim se nije saliti,i onaj muskarac,koji uziva u tome ,da "zavrce" nevine devojke a posle ih napuste,da su to obicne ljudske gnjide.!

Ne vredi.Kod tebe je sve crno belo.ti ne shvatas da su zenska bica nesto posebno.Njihov senzibilitet je toliko fino razgranat,da muskarci tvog tipaAko sebe vrednuje po netaknutom medjunozju onda je i ne postujem. Zasto bih postovao primitivizam.
To govori sve o tebi.Valjda treba da ti bude cast sto je neko nevin i sto je od toliko nacije izabrao jednu osobu-bas tebe.Ne mogu da razumem muskarce koji jure devojku koja nije nevina,a oni su nevini.Odbijaju nevinu samo zato sto ne zna nista o tome.Zasto se nevine devojke danas ismejavaju?Jel ona sto nije nevina in?Ona koja je izgubila nevinost mlada se vise vrednuje od one koja je to uradila u kasnijoj dobi sa 24,25?Pritom ste svi isti.Samo bi da vodite ljubav,a decu da pravite necete nikakoAko sebe vrednuje po netaknutom medjunozju onda je i ne postujem. Zasto bih postovao primitivizam.