Da li mislite da ima nevinih devojaka posle 23?

Ja cekam da @Mr.Infinity napise svoje misljenje pa mozemo da zakljucamo temu.

Mislim svaka vama cast ebaci ste i sve to stoji ali on je bio sa hiljadu zena ipak se bolje razime u materiju.

Nego i @Umri_muski se deklarisao kao strucljak na vaginu. I on da kaze sta misli, posto njega zene stalno napadaju startuju a on kao izvini devojko zurim mani me...

Pozdrav,
moje pitanje za sve Vas je,da li mislite da u današnje vreme ima nevinih devojaka posle 23 godine?Ako ih ima,šta mislite o takvim nevinim devojkama?Ako mislite da ih nema,šta mislite,zašto je to tako?
Da li biste imali odnos sa nevinom devojkom?
Ima kako ne, pa i muski sto kasnije pocnu torbat imaju vecu kitu, ona od onanije natice a nista je ne steze.

Interesuje me,sta mislite o devojci,koja ima 23 godine i himen u celosti.Ali do te 23 godine,zadovoljavala je mladice oralno,gutala ejakulate sa zadovoljstvom.
I druge devojke,koja je imala samo jedan seksualni odnos u 16 godini,deflorisana je,ali posle toga,nije imala nikakave odnose sa mladicima.Koja je od te
dve devojke,po vasem misljenju moralnija......
Dobre su i jedna i druga, malo je mozda vise moralnija ova sto guta

Pozdrav,
moje pitanje za sve Vas je,da li mislite da u današnje vreme ima nevinih devojaka posle 23 godine?Ako ih ima,šta mislite o takvim nevinim devojkama?Ako mislite da ih nema,šta mislite,zašto je to tako?
Da li biste imali odnos sa nevinom devojkom?
Mislim da bi to trebalo obaviti rano, kod lekara, da se ne bi ljudi opteretjivali glupostima :\p

Back