Da li Kraljevo umire?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kraljevo ne bi umiralo da niste poceli da imitirate crnogorce"dje Beograd a dje je granica odosmo u svet.Kad ono tamo nema proplanaka ni uzivanja samo arbajt... ostajte tu gde ste jer"SNCE TUDJEG NEBA NECE VAS GREJATI KAO STO OVOGREJE"

E, eto zašto je KVslešSrbijaslešSVI MI osuđeno na propast... kad se pljuju i oni kojima se stavovi generalno podudaraju...
pa bie, ima smisla da se buniš jedino ako si i ti došla niz Ibar (usput, ništa loše, pa zar nije cela centralna Srbija potekla sa Kosova? mislim, svi smo mi, istorijski gledano, sa Kosova, pa... ok, svejedno, kapirate valjda šta sam htela da kažem - dalje ću obrazlagati ovu temu samo ako skontam da me je neko pogrešno razumeo)

ok, neću da budem tako crna i kukam. danas je valjda moderno kukati na nas, Srbe, iako smo NAROD NAJSTARIJI, i iako nas ima svuda više nego OVDE. :D

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

misanthropia:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Maloj deci koja se ovako smeju mesto je u ustanovi u kojoj ce da dobiju leeepe bele kosulje kojima se rukavi vezuju iza ledja....

Sto se mene tice Kraljevo moze da crkne, otegne papke ili sta vec.....ja trenutno nisam tamo.

[samo jos da kisa prestane da zaliva bgd, i savrsenstvo...]

Gde god da sam ja zivim u svom svetu....u stvari na granici svetova, pa mi ne smeta ni kada je grad mrtav, ni kada je kiss ruzan ni kada su ljudi nadrkani....

Pozdrav, cMokic i koka-kolica za Misanthropiju....
vidimo se za 5,6 (?) dana.....

misanthropia:
hahahahahahahahahahah jbg kad napishete neshto onako inteligentno kao deca koja pripadaju u ustanovi gde im svi polako prichaju i objashnjavaju zato shto su malo usporena onda moram da se smejem....
Lep nacin da se skrene paznja na sebe... ako ti ovo ne upali probaj sa pokusajem samoubistva to ce sigurno upaliti prva dva-tri puta...

rudy_kv:
Lep nacin da se skrene paznja na sebe... ako ti ovo ne upali probaj sa pokusajem samoubistva to ce sigurno upaliti prva dva-tri puta...

brate... kako da ti saopshtim ovo... eh teshko je
ti si idiJot
meni pazhnja nije potrebna hahah imam je dovoljno a ti si debil koji je utripovao da je kul kad kazhe neshto na forumu....
eh da da kraljevo mali grad malo sranje...

misanthropia:
brate... kako da ti saopshtim ovo... eh teshko je
ti si idiJot
meni pazhnja nije potrebna hahah imam je dovoljno a ti si debil koji je utripovao da je kul kad kazhe neshto na forumu....
eh da da kraljevo mali grad malo sranje...
Zgadi mi se kada me neko ovakav nazove bratom...
Umes li ti da kazes nesto pametno ili dolazis na forum kako bi svom kratkom, mizernom zivotu dodao/la notu vaznosti, vredjajuci druge ucesnike u diskusiji?

Pa vi ljudi niste normalni ....

Prvo : rudy, ne svidja mi se tvoja generalizacija ljudi "sto su dosli niz ibar" ... Shta to znachi ? Da su svi juznije od kv-a olosh ? Shto juznije to tuznije ? Kada sam video onaj tvoj post, mislio sam "nema veze, lik se loshe istripovao, proci ce ga" ali sad mi je jasnije... Nemam nishta protiv ljudi iz usca, rashke, baljevca, mitrovice, prishtine, presheva, skoplja, atine, tunisa, .... Chak shta vishe, dosta ljudi koji su poreklom sa kosova su mi dobri prijatelji, kao shto mi je dosta ljudi poreklom odatle i rod. shta da ti kazem osim da nisi u pravu...

drugo i sve ostalo necu ni da pochinjem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back