Dawko Minic
Aktivan član
- Poruka
- 1.573
Hahahamorphea:ne, nije i ti si zhiv primer
dokle god smo tu nije niti cje umreti!!!!!!!
Ja jesam zhiv primer ali sam i zao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahamorphea:ne, nije i ti si zhiv primer
dokle god smo tu nije niti cje umreti!!!!!!!
Ako je ti posedujesh iseli se odavde odmah nemam nishta protiv :rolleyes:kao prvo, ja ne kazhem da sam hipik, kao drugo, shta ti znash shta mi se mota po glavi, niti znash moje stavove, niti me znash uopshte..kao TRECJE ako mislish da je kraljevo umrlo SAMA si kriva jer se ne trudish da ga ma bilo kakvim stavom odrzhish u zhivotu, ako mislish da je umrlo, slobodno, nastavi da budesh mrtvac...i nemoj ti meni da prichash o hipicima, oni su postojali samo za vreme rata u vijetnamu i nema ih vishe, sad ovo vishe nije hipi pokret, ovo je neshto drugo..madamisanthropia:dawko nije boring sunce li vam vashe
morphea pomiri se sa tim da je kraljevo mrtvo
i ne glumi hipika kad to nisi i nikad neces biti
nije dovoljno nositi tu da kazemo vrstu odece da budes hipi
bitan je mozak
mrtvim ljudima je sve mrtvo zhivo i obrnuto 
misanthropia:dawko nije boring sunce li vam vashe
morphea pomiri se sa tim da je kraljevo mrtvo
i ne glumi hipika kad to nisi i nikad neces biti
nije dovoljno nositi tu da kazemo vrstu odece da budes hipi
bitan je mozak
Ahahahhah..Dawko Minic:Ahahahhah
Sunce moje :*![]()
jednostavno sam tu sama nemocjna
), tako da se još valjda nisam kvalifikovala za grupu koja posećuje kv samo fakultativno (čitaj - brucoš sam). bie:a ko to kazhe?Kraljevo nije mrtvo a biche ako ti kazhesh zar ne?????????????@misantropia zar stvarno mislish da postoji neka naprava za razmishljanjeAko je ti posedujesh iseli se odavde odmah nemam nishta protiv :rolleyes:
![]()
morphea:kao prvo, ja ne kazhem da sam hipik, kao drugo, shta ti znash shta mi se mota po glavi, niti znash moje stavove, niti me znash uopshte..kao TRECJE ako mislish da je kraljevo umrlo SAMA si kriva jer se ne trudish da ga ma bilo kakvim stavom odrzhish u zhivotu, ako mislish da je umrlo, slobodno, nastavi da budesh mrtvac...i nemoj ti meni da prichash o hipicima, oni su postojali samo za vreme rata u vijetnamu i nema ih vishe, sad ovo vishe nije hipi pokret, ovo je neshto drugo..madamrtvim ljudima je sve mrtvo zhivo i obrnuto
![]()
Draga devojko ja sam svoje godine zaradila isuvishe inteligencije i da ja budem iskrenamisanthropia:da budem iskrena i direktna
ODJEBI
idi negde kupi inteligenciju pa mi se obrati
misanthropia:nisam ja kriva sto u kraljevu ima ogranicenih idiota koji su ubili kraljevo deleci ljude po izboru muzike i svega toga
a sto se tice hipika dobro znam kada su postojali i sve to
a ti malo razmisli zasto sam ja to rekla i bice ti jasnije