Da li Kraljevo umire?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ko to kazhe?Kraljevo nije mrtvo a biche ako ti kazhesh zar ne?????????????@misantropia zar stvarno mislish da postoji neka naprava za razmishljanje:lol:Ako je ti posedujesh iseli se odavde odmah nemam nishta protiv :rolleyes::roll:

misanthropia:
dawko nije boring sunce li vam vashe
morphea pomiri se sa tim da je kraljevo mrtvo
i ne glumi hipika kad to nisi i nikad neces biti
nije dovoljno nositi tu da kazemo vrstu odece da budes hipi
bitan je mozak
kao prvo, ja ne kazhem da sam hipik, kao drugo, shta ti znash shta mi se mota po glavi, niti znash moje stavove, niti me znash uopshte..kao TRECJE ako mislish da je kraljevo umrlo SAMA si kriva jer se ne trudish da ga ma bilo kakvim stavom odrzhish u zhivotu, ako mislish da je umrlo, slobodno, nastavi da budesh mrtvac...i nemoj ti meni da prichash o hipicima, oni su postojali samo za vreme rata u vijetnamu i nema ih vishe, sad ovo vishe nije hipi pokret, ovo je neshto drugo..mada :lol: mrtvim ljudima je sve mrtvo zhivo i obrnuto :lol:

Ali, bebidoll, lako je da voliš kv kada u njega dolaziš samo na raspustu. Mislim, tada ti SVOJEVOLJNO dolaziš i ostaješ tu. Probaj nekad da se prošetaš kvom sredinom novembra, ili možda u martu, ili bilo kada kada ljudi nisu po defaultu veseli kao na raspustu, nego kad im je pun q.ac svega i umorni su i bljak. Tada je kv najodvratniji grad na svetu.

Što se tiče toga da li smo mi sami krivi što je mrtvo... Hm. Da. Neka bude tako. Neka sam ja kriva što je mrtvo, ok, ne bunim se. Jesam. Ali onda smo SVI krivi (i bie i morphea i svi ostali koji žive u kv i oni kojima smeta i oni kojima ne smeta i poštari i babe na pijaci i onaj matori što na trgu već 100 godina prodaje balone i predsednik opštine i medicinske sestre i vaspitačice i svi)

dobro bre guitarr_babe, sto si ti meni nesto poznata.....but, anyway...i give up w u!!

tacno je da sam u kvu jedino tokom leta, i da nikada nisam videla kako stoje stvari posle toga....ali ja i dalje volim kv.....i to ne samo grad, vec i ljudi koji su u njemu....drustvo je excellent i meni nikada nije dosadno....mada, nije tu samo drustvo....baba* i deda*....uhh pa obozavam da sedim sa njima u dvoristu....i da se 'dosadjum'...to mi je nesto najsladje.....
dakle, i ako se desi da je atmosfera dead....ja pobegnem kuci i uzivam ahaha....
........therefore, kv is never dead in my eyes....

eZ

@bie: pa do pre nekih mesec dana sam bila rezident u kv (sad sam valjda guest-star :) ), tako da se još valjda nisam kvalifikovala za grupu koja posećuje kv samo fakultativno (čitaj - brucoš sam).

@morphea: ma ok, kapiram šta hoćeš da kažeš. na neki način je to ono što i ja kažem... nisam sigurna da mi možemo nešto kardinalno da promenimo... JA nemam kintu da otvorim kafe kakav hoću, i da dovedem muzičare koje JA hoću i da organizujem kurseve trbušnog plesa, joge, štrikanja i spemanja slave (ako kapiratge na šta mislim). dakle, nemoćni smo...

@bebidoll: ne znam otkud sam ti poznata... svejedno :D otprilike sam to za odlazak iz KV i rekla pre jedno par postova... kad me smori, spakujem ranac i odem... tako je bilo letos. valjda će sad, kada nisam više rezident, da bude drugačije. ili možda neće...

morphea:
kao prvo, ja ne kazhem da sam hipik, kao drugo, shta ti znash shta mi se mota po glavi, niti znash moje stavove, niti me znash uopshte..kao TRECJE ako mislish da je kraljevo umrlo SAMA si kriva jer se ne trudish da ga ma bilo kakvim stavom odrzhish u zhivotu, ako mislish da je umrlo, slobodno, nastavi da budesh mrtvac...i nemoj ti meni da prichash o hipicima, oni su postojali samo za vreme rata u vijetnamu i nema ih vishe, sad ovo vishe nije hipi pokret, ovo je neshto drugo..mada :lol: mrtvim ljudima je sve mrtvo zhivo i obrnuto :lol:

nisam ja kriva sto u kraljevu ima ogranicenih idiota koji su ubili kraljevo deleci ljude po izboru muzike i svega toga
a sto se tice hipika dobro znam kada su postojali i sve to
a ti malo razmisli zasto sam ja to rekla i bice ti jasnije

misanthropia:
nisam ja kriva sto u kraljevu ima ogranicenih idiota koji su ubili kraljevo deleci ljude po izboru muzike i svega toga
a sto se tice hipika dobro znam kada su postojali i sve to
a ti malo razmisli zasto sam ja to rekla i bice ti jasnije

ono shto ja nosim to je moja stvar, shto pravim sebi odecju i to je moja stvar i ne umishljam da sam hipik ili takvu neku glupost, niti delim ljude po izboru muzike, jednostavno zhivim kako hocju, oblachim ono shto mi se svidja a poshto toga nema za prodaju ,pravim sama( opet mozhda to i ne izgleda onako kako hocju ali nemam drugih sredstava, jednom cju ih imati medjutim)..a tebi ako to smeta, shta cju ti, nishta ti ja tu ne mogu
i molim te, ne meshaj se u stvari koje ne poznajesh , ispadash glupa

cccc......hejteri mali..
Ljubim vas ja :*

Eh, pametnica Majsety izgleda otvorila ovde najpopularniju temu. Bilo bo fino da nije tako....
Da li je Kraljevo mrtvo?? Pa npr Jazz vise ne postoji, kod Shane je uvek puno, Kiss se renovira, tako da 20 ljudi mora da se zgura u prizemlje.........meni nesto bas i nije zivahno....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back