Da li Kraljevo umire?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Majesty Of The Nightsky:
Ma, Kraljevo je sranje, jer u ovom gradu mozes sasvim normalnom coveku da unistis zivot, samo ako si dovoljno uporan. Muka mi je od svega...

Politika.......blah, stvarno nisam u toku... Samo sam snimila da su svi kandidati extra "simpaticni" i da imaju cudne obrve :?:
Ma ti si sranje budalo :mad:
KV je jedan od najlepsih gradova u Evropi :razz:
Okreni se malo oko sebe pa pogledaj !!
Izgleda da ne vidis dalje od svog nosa :roll:

e, koliko sam ja cula, nije izaslo dovoljno ljudi.
a mozda i jeste, nemam predstavu o pravilniku za izbore.

ako nije izaslo dovoljno ljudi,morace ponovo da se organizuju izbori...

hehe, fora, rekla mi ortakinja kako je isla na glasanje i posle u faraon i kako su joj na onom svetlu drecale ruke nacisto. onda je izvalila kako bi to bila do jaja fora za reklamu, kao u nekoj fensi diskoteci, svima svetle ruke, kao bili na glasanju.

ok, ovo mozda ne zvudi koherentno, ali znate onaj sprej sto se prska pre glasanja... e, o tome pricam

eeeee... pa dobro.
nije da znam sta smo time dobili, a sta izgubili.

cini mi se da nam treba diktatura.
i onda - ne parkirati u jednosmernim ulicama, postaviti saobracajce na svaki kvadratni centimetar grada roknuti poreze na kafitje i butike (ako niko nece nista normalno da otvori, zaradite na sranjima), prosetati po drzavnim firmama i prodati ih sve do jedne...

guitarrr_babe:
eeeee... pa dobro.
nije da znam sta smo time dobili, a sta izgubili.

cini mi se da nam treba diktatura.
i onda - ne parkirati u jednosmernim ulicama, postaviti saobracajce na svaki kvadratni centimetar grada roknuti poreze na kafitje i butike (ako niko nece nista normalno da otvori, zaradite na sranjima), prosetati po drzavnim firmama i prodati ih sve do jedne...

Ma samo tiranija i diktatura. Bagra mora da se nauci disciplini.

guitarrr_babe:
:shock:
pa kakva si ti to zena?
svasta
:)

srecom, ima onoliko razlicitih frajera koliko ima razlicitih ukusa...

mmm, da...
uglavnom je svima cudno to sto se ne lozim na breda pita i nije im jasno zasto...
jednostavno je tako, suvise plav, suvise lep, ne lozim se preterano na glumce...
naravno da ima mali milion razlicitih frajera... bas iz tog razloga mislim da sam zena kao i svaka druga ;)
doduse neki neki se mozda ne bi slozili sa tim obzirom na to da znaju ko mi je trenutni favorit :grin: :grin: ja bih njega za predsednika drzave a ne kraljeva!

pozdrav apache, bookmarker je fenomenalan, jos uvek mu se divim :grin: :grin:

Evo stavljam sliku njenog favorita....
1096264365147_American_Choppers___2856.jpg
paulsr.jpg
American%20Choppers.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back