i sada cemo sve njih da osudimo da kazemo da su pogresili? hm, ... a sta ako ste vi pogresili, samo kao mogucnost pitam
ja sejah dobro seme, odakle kukolj? koji su plodovi laznih proroka?
sta kaze ap. Pavle?
2. Solunjanima 2,4 | Koji se protivi i podiže više svega što se zove Bog ili se poštuje, tako da će on sjesti u crkvi Božijoj kao Bog pokazujući sebe da je Bog. |
dakle, ona Crkva na ciji se autoritet pozivas, u njoj je zaseo ovaj! jasno kao dan.
a Ruski danasnji patrijarh veli da Rusija zadrzava i dan danas?! sta mi kazemo, jeli su oni KATEHON?
2. Solunjanima 2,8 | Pa će se onda javiti bezakonik, kojega će Gospod Isus ubiti duhom usta svojijeh, i iskorijeniti svjetlošću dolaska svojega; |
ubio ga je kao zeca jos onda na kraju 1. veka, ali nije iskorenjen, i zato i ide sud na ovaj svet! - sta ti tu nije jasno? ON JE ANTIHRIST, LAZNI PROROK JOVAN, ima da ga deljem do sudnjega dana, do Parusije! KOSTI CU DA MU VADIM U TURSKOJ, U JEFESU! jer Prorok rece tako, SAMO DA ORGANIZUJEM ARHEOLOGE, jer predanje kazuje o dva groba. Stedim dolare samo za taj posao, mlad si doziveces, i bices svedok..
vekovima su svetitelji odbacivali lazno otkrivenje, dokaza koliko hoces, i onda mi se ti pozivas na neki aytoritet neke crkve? koje, ako je zaseo u BOZIJOJ CRKVI,
zacrveneo sam ti iznad?
Ali hvala Bogu i svim svetima zabranjen je na svetoj Liturgiji, koja je zivot i spasenje svakoga. AMIN.