Da li je veličina, sa ženskog aspekta, bitna ?

A od koliko santim'a prestaje da bude mali?
Recimo 15. Ali zavisi

Mislim bitna je i velicina i da zna sta ce sa njim,naravno. Ali realno...onaj sto ima penis prosecne duzine,ili iznad proseka a ne zna nista lako mozes da naucis sta i kako. Onaj koj ima mali penis jednostavno ima mali penis. On zna sta ce sa njim ali ne mozes da mu ga povecas. Ne mora da znaci da je sa takvim seks osudjen na propast,ali ne znaci da nije bolje sa onim prvim :D

Poslednja izmena:
Pa znam. Isto tolko ako se ne varam. Zato sam rekla za ono gore da zavisi jer nije svaka vagina ista. Zato je najbolja prosecna duzina :)
"U studiji Ginekološko-akušerskog instituta u SAD-u rađenoj na belkinjama pokazano je da je prosečna vagina duboka od 6,8 do 14,8 centimetara."

Istrazivanje je radjeno 1996.

Tako da za neke moze i manje od proseka.:D

Recimo 15. Ali zavisi

Mislim bitna je i velicina i da zna sta ce sa njim,naravno. Ali realno...onaj sto ima penis prosecne duzine,ili iznad proseka a ne zna nista lako mozes da naucis sta i kako. Onaj koj ima mali penis jednostavno ima mali penis. On zna sta ce sa njim ali ne mozes da mu ga povecas. Ne mora da znaci da je sa takvim seks osudjen na propast,ali ne znaci da nije bolje sa onim prvim :D
Pa je i takvi su uglavnom lizaci, a ko normalan voli da mu guster palaca jezikom po picci

Back