- Poruka
- 3.468
Normalno da je bitna. Moz' da bude "tehnicar" do sutra ako mu je mali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A od koliko santim'a prestaje da bude mali?Normalno da je bitna. Moz' da bude "tehnicar" do sutra ako mu je mali
Recimo 15. Ali zavisiA od koliko santim'a prestaje da bude mali?
A da li znas koliko je duboka vagina u napaljenom stanju?Recimo 15. Ali zavisi
Pa znam. Isto tolko ako se ne varam. Zato sam rekla za ono gore da zavisi jer nije svaka vagina ista. Zato je najbolja prosecna duzinaA da li znas koliko je duboka vagina u napaljenom stanju?

"U studiji Ginekološko-akušerskog instituta u SAD-u rađenoj na belkinjama pokazano je da je prosečna vagina duboka od 6,8 do 14,8 centimetara."Pa znam. Isto tolko ako se ne varam. Zato sam rekla za ono gore da zavisi jer nije svaka vagina ista. Zato je najbolja prosecna duzina![]()
"U studiji Ginekološko-akušerskog instituta u SAD-u rađenoj na belkinjama pokazano je da je prosečna vagina duboka od 6,8 do 14,8 centimetara."
Istrazivanje je radjeno 1996.
Tako da za neke moze i manje od proseka.![]()
Kako god, sam penis ne voli da mu je ispod proseka. Jer nikada ne zna kada ce upoznati vaginu svoga zivotaZa neke moze. Nekim prija da muskarac ima 20 cm dok je nekima to previse![]()

Ma kojoj je previse,u dva tri seksa se navikne i ide do kraja unutraZa neke moze. Nekim prija da muskarac ima 20 cm dok je nekima to previse![]()
Pa je i takvi su uglavnom lizaci, a ko normalan voli da mu guster palaca jezikom po picciRecimo 15. Ali zavisi
Mislim bitna je i velicina i da zna sta ce sa njim,naravno. Ali realno...onaj sto ima penis prosecne duzine,ili iznad proseka a ne zna nista lako mozes da naucis sta i kako. Onaj koj ima mali penis jednostavno ima mali penis. On zna sta ce sa njim ali ne mozes da mu ga povecas. Ne mora da znaci da je sa takvim seks osudjen na propast,ali ne znaci da nije bolje sa onim prvim![]()
jeste sinke, veličina jaja nam je jako bitna..Ali retko ko zna da od male kite ima nesto jos gore, a to su mala jaja i nemanje kesha, to zene nikako ne vole
Ma nisi ti videla moja jaja, tada bi obracala paznju svaki putsad neko da me pita ne bih znala ima li uopšte razlike u veličini u svim jajima koje sam do sad videla.. eto koliko mi je to bitno..
ja sinke mislim da je krajnje vreme da ti javno pokažeš svoja jaja..Ma nisi ti videla moja jaja, tada bi obracala paznju svaki put

Sinke, da li si ti pesko? Reci iskreno, sa rukom na srcu.....Ma nisi ti videla moja jaja, tada bi obracala paznju svaki put
Ma ima jaja ko moj macak, samo ovde sere...pa nije fazon da samo ja vidim ta jaja o kojima se toliko priča, ona zaslužuju da ih vidi ceo forum..
nemoj sinke banovaće te, pošalji ti njoj na pp![]()