Da li je stranačko zapošljavanje stvarno toliki problem?

Patrijota_sa_mozgom

Primećen član
Poruka
561
Čujemo često da zapošljavanje stranačkih kadrova predstavlja ogroman problem. Ali da li što je neko SNS član automatski znači da je loš stručnjak, glup ili nesposoban? Slažem se da ima stranačkih kadrova u opštinama, policiji itd. ali to ne mora da znači, da su automatski ljudi loši radnici samo jer rade preko SNS. Recimo imam jednog pravnika u porodici, koji je zapošljen preko SNS u ministarstvu, I NIJE LOŠ RADNIK, trudi se i radi.

Pametnima, stručnima i vrednima ne treba stranka da bi uspeli u poslu.
U državi potčinjenoj od strane stranke, ovo prosto nije tačno. Jedini nezavisni (koliko toliko) su oni koji rade preko interneta, što je skopčano sa nizom problema koji bi zahtevali dugotrajno objašnjavanje, i oni koji rade po privatnim stranim firmama za koje je u ovakvoj državi pitanje dana kada će da zatvore kancelarije.

Čujemo često da zapošljavanje stranačkih kadrova predstavlja ogroman problem. Ali da li što je neko SNS član automatski znači da je loš stručnjak, glup ili nesposoban? Slažem se da ima stranačkih kadrova u opštinama, policiji itd. ali to ne mora da znači, da su automatski ljudi loši radnici samo jer rade preko SNS. Recimo imam jednog pravnika u porodici, koji je zapošljen preko SNS u ministarstvu, I NIJE LOŠ RADNIK, trudi se i radi.
A koja stranka, danas to ne radi kod nas?
Ova floskula se inače upotrebljava kada nemaš nekih drugih argumenata, pa samo da se nešto kaže, reda radi.

То је проблем само оној екипи, која није у владајућој странци.
Ево, и Трамп то ради у САД, и либерална клика је то радила, и не постоји држава у свету, која то не ради.
Само се либерали дерњају више од других, кад губе привилегије.

Ta iluzija da se može pristojno živeti bez ikakvog dodira sa sns, u nekakvoj unutrašnjoj emigraciji, je još jedan u nizu razloga koji su Srbiju doveli u situaciju u kojoj je sad - u zemlju sličniju Belorusiji nego nekoj zemlji EU.
:eek: očito nikad nisi video belorusiju. to je mala nemačka. ne samo gradovi da vidiš sela...
upala im sekira u med...rusi im otvorili tržište i samo štancuju parke.

Eeee....
Kad treba demokratija po njihovoj pičci onda kao nije fer... :kafa:

Back