- Poruka
- 396.100
Šta vi mislite? I ako jeste , koja je to bila ?
Recimo od 19 veka pa na ovamo , do danas
Recimo od 19 veka pa na ovamo , do danas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je bio siromasan osamdesetih? Jugoslavija je bila najbolja zemlja tog vremena, globalni maksimum.Kad je vlast bila dobra ako je dzrava/narod uvek bio siromasan?
Komunistički period je definitivno nešto najbolje što je u civilizacijskom smislu ovaj prostor ikada iznedrio. Ako je to bilo pitanje.
Da, zato se i dan danas plaća taj zajebJosip Broz Tito.
Vracaju se krediti?Da, zato se i dan danas plaća taj zajeb
Jeste ako si bio socijalisticki funkcioner ili jedan od retkih privatnika. Bila je dobra i Causeskova Rumunija za partijske funkcionere njegove partije, za poredjenje.Kako je bio siromasan osamdesetih? Jugoslavija je bila najbolja zemlja tog vremena, globalni maksimum.
Jeste, ako si ucestvovao u privatizaciji. No mnogi su ostali bez posla jer su im firme/banke likvidirane ili prodate te oni otpusteni.2000 - 2003.
Ali se mnogo manje radilo, kod njih postoji kultura da izgaraju kao Japanci, samo zato su bogati... u odsustvu kolonija eksploatisu sopstveno stanovnistvoKrajem '80-tih je ex-SFRJ po stepenu razvoja i standardu bila iza svih drzava u Zapadnoj Evropi, da ne pricam o onima preko okeana.
Jeste se u SFRJ manje radilo nego u Zapadnoj Evropi (zato i postoji stara narodna deviza iz tog doba "ne mogu tako malo da me plate koliko ja mogu malo da radim" i " radio ne radio svira mi radio") ali se niko nije satirao ni u Evropi ili USA.Ali se mnogo manje radilo, kod njih postoji kultura da izgaraju kao Japanci, samo zato su bogati... u odsustvu kolonija eksploatisu sopstveno stanovnistvo