gost 444539
Aktivan član
- Poruka
- 1.773
Verujem. Ali niko ne može da ospori da je najbolje moliti se Bogu. Od toga ne može da bude štete.Мислим да се колегница никада није нашла у ситуацији да се обрија и затекне необријане длакетине испод ушију.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem. Ali niko ne može da ospori da je najbolje moliti se Bogu. Od toga ne može da bude štete.Мислим да се колегница никада није нашла у ситуацији да се обрија и затекне необријане длакетине испод ушију.
Misli možda da foliram i da sam mužjak nekiМислим да се колегница никада није нашла у ситуацији да се обрија и затекне необријане длакетине испод ушију.
Mali jeKakvo je vaše mišljenje?
Ako, ako. Treba širiti neiskrivljenu svest o stvarnosti.Misli možda da foliram i da sam mužjak neki
Ali neka si mu kazao![]()
Kakav crni zavodnik žene ga nisu uopšte volele... neke jesu bile s njim iz interesa ili zbog ugovorenih brakovaNajviše je bitan džep( debljina novčanika ). Napr : Napoleon Bonapartea je imao minijaturni penis , ali je bio najveći zavodnik žena u ono vrijeme . Zapitajte se zašto .
Znaci treba oklagija.Mali je![]()
Pa to i kažem , kada si na poziciji , i kada možeš uperiti prstom u šta želiš tada i žene polude za takvom osobom ( 75%), bez obzira na debljinu i veličinu spolnoga organaKakav crni zavodnik žene ga nisu uopšte volele... neke jesu bile s njim iz interesa ili zbog ugovorenih brakova
Znaci, moje poredjenje je onda tacno.dr. Power ja ne sretoh nekog bez centimetara da je dovodio do ludila, možda je golicao do ludila ali to je uglavnom bilo sve
za istinski sex , sex iz ljubavi isto nije bitna ni veličina ni promjer spolonoga organa. Tu je najbitnija ljubav.
za istinski sex , sex iz ljubavi isto nije bitna ni veličina ni promjer spolonoga organa. Tu je najbitnija ljubav.
Čuj to Neznam , nemogu ti odgovoriti na nesta sto nisam probao. Mislim da nebi mogao imati sex sa nekom radi interesa , ili nedaj Bože sa onima koje radu za novac. Sex je jako osjetljiva tema .А сех без љубави није истински, већ имагинарни?
Baratanje sa oruđem je nesta drugo, a Baratanje sa vlastitim organom je nesta posve drugo. Ako ćemo konkretno o penisu onda tu postoje emocije , ljubav , nježnost . A ako ćemo onome tko se diči da može sa svakom u krevet onda tu nesta ne štima. ( to su bolesnici i siledžije)bitno je kako se barata orudjem
I bolje, oči bi ti ispale25 cm je ogroman penis i to nikad nisam videla
Razmišljam da otvorim jednu o dužini u opuštenom modu.Prebačeno
Elem, ponovo tema o dužini penisa u erekciji.
Sad , ljudi su se već zasitili da pišu o tome.
Da nađem neki link ka pretposlednjoj temi
opušteni mod nije za LjiS !!!Razmišljam da otvorim jednu o dužini u opuštenom modu.
To je neko trenutno stanje stvari, videćemo još za ubuduće.opušteni mod nije za LjiS !!!
![]()
Pa msm ono, i u dobru i u zlu. If she won't handle my 3cm gummy worm, she doesn't deserve my 7cm punisher.p.s. mada ko zna... zaboravih da kada žena voli muškarca, voli ga i opuštenog![]()