Bren
Elita
- Poruka
- 23.775
Ok je. Ako je sposobnija, pametnija i vrednija zašto ne bi zarađivala više. Bilo bi nenormalno da je drugačije. U današnje vreme to je moguće čak i u Srbiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dabogda zarađivale toliko mnogo da mi možemo samo ležati, ići na utakmice, piti pivo, ganjati ćevape po roštilju...
Nije ona uopće ružnjikava.
Za tebe znam da si u braku, pa mi ni ne pada na pamet zaprositi te.
![]()
Не заноси се. То је само у теорији тако. Која паметна жена ће уопште да дозволи да он зна да она зарађује вишеSlušajte mudre riječi ove gospođe.
![]()
![]()
Daaaa,kako bi ja volio djevojku koja puno zaradjuje.Pitanje iz naslova.
Pa šta? Nadje drugu...i zakači se...А сутра му све укинеш...
Saznao bi', ne brini.Не заноси се. То је само у теорији тако. Која паметна жена ће уопште да дозволи да он зна да она зарађује више![]()
Ovo apsolutno nije tačno...žene manje troše i bolje računaju...pare...Оне су створене за трошење, те што више зарађују, а мање троше су аномалија...![]()
Moras se ulepasavati onda kao I one kad besposlicaredabogda zarađivale toliko mnogo da mi možemo samo ležati, ići na utakmice, piti pivo, ganjati ćevape po roštilju...
Moro bi Ili da se ne skidas s nje Ili da joj nadjes neku psiholoski g tacku sto je unapred nemogucnoDaaaa,kako bi ja volio djevojku koja puno zaradjuje.
Daaa ,ja bi je mazio po cijeli dan pravio veceru palio svjece, imala bi romantiku nevidjenu.Moro bi Ili da se ne skidas s nje Ili da joj nadjes neku psiholoski g tacku sto je unapred nemogucno
A ovako ne trosi na gluposti?Nije ok zato sto ce vise trositi na gluposti
Мхм..Saznao bi', ne brini.
![]()