A, što se uvek mi isti po 'vakim temama srećemo,
Mi smo najiskusniji
Mi smo najiskusniji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
takoretji za budale je sve nenormalno normalnoТакорећи ново нормално![]()
ako samo gleda onda nijeGledam neki video na yt gde pitaju japankinje da li je varanje ako njihov momak ode u brotel, ali im kaže da će to uraditi. Iznenađujuće je (meni) da je dosta njih reklo da to nije varanje, ali da mora postojati validan razlog. Ako ima visok seksualni nagon, progledale bi mu kroz prste.
Šta vi mislite? Da li je to u redu i da li je to prevara?
P.S. Dodaju da je to dobro jer je bolje da urade to javno, nego da švrljaju sa strane i prevare ih ne samo fizički, nego i emotivno.
a ona ti dobaci: "Ponesi đubre!"Draga! Odoh u javnu kucu.
И купи хлеб у повратку.a ona ti dobaci: "Ponesi đubre!"
P dobro. Treba li nesto u prodavnici?a ona ti dobaci: "Ponesi đubre!"
Da znaš, meni kod menjanja partnera higijenski doživljaj najuzbudljiviji70% alkohol, da se spereš pri povratku
Da dragi , ali se ne vraćaj kućiDraga! Odoh u javnu kucu.
Znaci i ovo smece da ne ponesem onda?Da dragi , ali se ne vraćaj kući![]()
I bre draga, pa ona kaze da se uvek pazi za mene i da sam joj jedina musterija.70% alkohol, da se spereš pri povratku
smece poneses do kontejnera pa odatle pravac javna kucaZnaci i ovo smece da ne ponesem onda?
ovo mu dodje kao neki vanila sex kod nasGledam neki video na yt gde pitaju japankinje da li je varanje ako njihov momak ode u brotel, ali im kaže da će to uraditi. Iznenađujuće je (meni) da je dosta njih reklo da to nije varanje, ali da mora postojati validan razlog. Ako ima visok seksualni nagon, progledale bi mu kroz prste.
Šta vi mislite? Da li je to u redu i da li je to prevara?
P.S. Dodaju da je to dobro jer je bolje da urade to javno, nego da švrljaju sa strane i prevare ih ne samo fizički, nego i emotivno.
E onda u redu. Kak je to divno i brižno stvorenje, umilnija je od Đurine.I bre draga, pa ona kaze da se uvek pazi za mene i da sam joj jedina musterija.
Idi po pivo.E onda u redu. Kak je to divno i brižno stvorenje, umilnija je od Đurine.
Kupi mleko za kafu.
samo da ne bude kao u ovom vicuE onda u redu. Kak je to divno i brižno stvorenje, umilnija je od Đurine.
Kupi mleko za kafu.
pitanje:
a dje to ima u Srbiji registrovana Javna kuca, ili sto bi rekli u inostranstvu, sa licencom?
nema.
dakle , tema se treba promenuti u recimo:
da li e seks sa prostitukom preko oglasa ili na ulici varanje?
sto se tice javnih kuca bilo ihe je prije II sv rata i ovde.
sada jos nema.
cesto se pominju javne kuce u holandiji (zemlja lala ali i crvenih fenjera), belgija, svajcarska...
nekada su nas poducavali kolko para kosta ulaz u shenbrun, koliko treba dana za obilazak luvra, potom sta se vredno moze vidjeti u sankt petersburgu...
a danas imaju naslovi, kako do ebacine preko- u inostranstvu?
kuda plovi ovaj brod...
Pitaj gau bibleji kaže "ne čini preljube" takav je izraz? zašto je on sa svojom ženom?