Da li je odlazak u javnu kuću varanje?

The V

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.682
Gledam neki video na yt gde pitaju japankinje da li je varanje ako njihov momak ode u brotel, ali im kaže da će to uraditi. Iznenađujuće je (meni) da je dosta njih reklo da to nije varanje, ali da mora postojati validan razlog. Ako ima visok seksualni nagon, progledale bi mu kroz prste.

Šta vi mislite? Da li je to u redu i da li je to prevara?


P.S. Dodaju da je to dobro jer je bolje da urade to javno, nego da švrljaju sa strane i prevare ih ne samo fizički, nego i emotivno.
 
Poslednja izmena:
Vidiš koliko im je kultura drugačija. Bukvalno govore "Ne mogu ja tu ništa da uradim, dozvoliću mu to iskustvo."
Naglašavaju kako je kod njih to toliko normalno (prostitucija) te su se nekako navikli na te stvari.

Ili su hladni jedni prema drugima, ko zna. Ne poznajem dovoljno njihovu kulturu ali nešto ne verujem baš u to, da im je to normalno.
 
Da li je odlazak u javnu kuću varanje?
Po meni nije ako jedno drugo unapred informiše o tome i ako se da saglasnost
Sa druge strane jeste ako se radi iz leđa

Mada u osnovi trebaju oboje da se dogovore šta je za koga varanje
Da li je bolje da naprave dogovor da idu u javnu kuću umesto da ga pusti da luta i šta dovati po klubovima? Šta je "bolje" po nju ako je saglasna sa njegovom odlukom?
 
Možda je neko toliko prenapaljen da mu jedna nije dovoljna. Šta znam. Ne znam kako se japankinje ne bune. Navodno "I would be really mad, but I would forgive him"
P jbga mozda da nadje zensku za ozb vezu s kojom mu se poklapa libido. Kao i ona. Sta ce joj takav lik ako se cese od njenu suknju po ceo dan a ona dobija alergije.
 
Da li je bolje da naprave dogovor da idu u javnu kuću umesto da ga pusti da luta i šta dovati po klubovima? Šta je "bolje" po nju ako je saglasna sa njegovom odlukom?
Pod uslovom da ne traže unicorn osobu za oboje, realnije mi je da ako već dođe do toga da neko nekog traži da to važi za oboje. Balansirano i prosto - šta važi za jednu stranu važi i za drugu.
Pored toga lično bih pre otišao u neku proverenu javnu kuću nego rizikovao da nešto zakačim/prenesem partnerci
 

Back
Top