Da li je očaj?

U ovom ti je kljuc - kao sto ti smatras da su niza vrsta od tebe oni koji su *ruzni i siromasni da nemaju hleba da jedu* tako i devojke koje su ti objektivno ravne (nisu ni ruzne ni siromasne vec *prosecne*) smatraju da si ti niza vrsta za njih na *ljubavnom trzistu* tj. one veruju da *zasluzuju* one koji su mnogo lepi i mnogo bogati... Zapravo najveci deo savremenih ljudi misli da zasluzuje bolje od onoga sto su objektivno oni sami.

A to si mogao i sam da zakljucis da si *problem* pokusao da sagledas iz njihovog ugla a ne iz vlastitog. Mnoge razloge je lako uvideti ako malo *izadjemo iz sopstvene koze*, ako situaciju sagledamo iz ugla onog drugog
Ne, mislim da je problem mentalitet nasih cura rjst nabedjenost. Da se ta devojka rodila negde drugde lupam ako si solidnog izgleda a bez vecu sansu bi imao. Tjst ako joj se svidis dala bi ti bez da ti gleda u novcanik i koji auto vozis

Evo mene opet 😀 Zanima me da se nadovežem na prošlu temu, da li je očaj početi juriti strankinje ili naše starije tete ini od 40 i nesto do 55 pid uslovom da lepo izgledaju osim malo borica, zbog tipa nizeg kriterijuma? Jer do ivih naših mladih i zgodnih devojaka se teško dolazi ako nemaš kintu. Iskreno i da imam mogućnost fa biram izmedju ova dva ne bih izabrao seksi instagram klinke, jer sa ovima mislim da je bolji i iskreniji seks
Nije očaj, sto bi uopste definisao sta je po sredi, juri koga god želis da juris.

Nije očaj, sto bi uopste definisao sta je po sredi, juri koga god želis da juris.
Imam i bas drugara koji se lizi na te malo starije. Malo strija, nisu mrsavice, elegantno popunjene sto bi se reklo a iskusne. Slazem se tu sa njim. Ali iskreno vise bih voleo ove ispod 30 i to mi muskarci da se ne tesimo i lazemo. Kao sto bi pre kupili neku noviju stvar. Prirodna selekcija. Samo eto ides dalje. Ne smatran nikako pogresnim izborom ako ti se dize na nju, to je to sto se seksa tice a veze ako ti odgovara intelektualno i duhovno

Evo mene opet 😀 Zanima me da se nadovežem na prošlu temu, da li je očaj početi juriti strankinje ili naše starije tete ini od 40 i nesto do 55 pid uslovom da lepo izgledaju osim malo borica, zbog tipa nizeg kriterijuma? Jer do ivih naših mladih i zgodnih devojaka se teško dolazi ako nemaš kintu. Iskreno i da imam mogućnost fa biram izmedju ova dva ne bih izabrao seksi instagram klinke, jer sa ovima mislim da je bolji i iskreniji seks
Imas ovde milf dame, pun forum.

Ne na škart, nego normalne momke. Lovaneri najvise vole ove do 30. Voli i dobre starije ali on mize da bira, ovima vec voz prolazi. Tipa pre ce da kupi audi 2020 nego 2005
Misliš da žena 40+ mora da pristane na bilo šta, jer joj je prošao voz
A upravo je suprotno, pošto joj voz za neke porodične priče sa malom decom mahom prošao, ona ne mora više ništa, i zato može da bira. A poznato je da tete 40+ vole mlade jebače u top formi

Šta da vam kažem, teška vam je sudbina. Neće vas mlađe, neće vas starije

Poslednja izmena od moderatora:

Back