Бран Мутимировић
Domaćin
- Poruka
- 4.156
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da... nije se ovaj meni nacrtao na vratima zato što je bio gladan i žedan, već što je bio željan piva i cigareta.Tako sam ja imala situaciju..decak Rom mi prišao i kaže gladan sam daj neki dinar
Ja njmu kažem idemo u Mek ( bili smo blizu Meka) naruci šta želiš, možeš i da poneseš kuci
On meni ..necu u Mek daj mi neki dinar
Rekoh..nema sada ništa ni Mek ni kinta
hahahahahah , ne mogu da se setim sta sam to imao a da nije ukinuta zujalica , gde god prodjem, ono vriste alarmi , a nesto sto nosim stalno ,kupio i nisu deaktivirali....davno bilo ....100g parizera....plus zujalica.....hahahahah ,jogurt 50 ml plus zujalica...Stari kradu suhomesnato pa stavljaju zujalice na meru
Има доста оних који нису сиромашни, али не могу да једу онолико колико би хтели због здравствених разлога.Mislis da nema ljudi sem na margini drustva koji su gladni?
Па "Загорки" и другим пензионерима следује сиромаштво, без обзира ко је на власти.
Vidi, dovoljno ti je 10 minuta da staneš na semaforu ili na pumpi i da opereš jednu ili dve šoferšajbne, zaradićeš barem 100 dinara što ti je dovoljno da kupiš hleb.Nikada pre nisam imala situacije da mi pred trgovinom traze da im kupim hleb a pre dve nedelje u danu dva puta. Jednom pred Univerom drugi put pred pekarom.
IstinaVidi, dovoljno ti je 10 minuta da staneš na semaforu ili na pumpi i da opereš jednu ili dve šoferšajbne, zaradićeš barem 100 dinara što ti je dovoljno da kupiš hleb.
Lično sam prisustvovao situaciji u jednom kafiću gde romkinja obilazi goste u bašti i traži pare, i konobar joj kaže "nemoj da smetaš ljudima, nego uzmi metlu da očistiš tamo onaj prolaz i dobićeš 200 dinara", na šta ona samo promrmlja nešto, odmahne rukom i ode.
Niko ne može da me ubedi da pokretna osoba koja ima dve ruke i dve noge i nema neki težak psihički poremećaj nema alternativu da zaradi 50 dinara nego mora da prosi.
Nećeš nikad ni saznati. Neko umre glup.
Nisam ja Zagorka, Vladimire.Nećeš nikad ni saznati. Neko umre glup.
Za nju i kažem.Nisam ja Zagorka, Vladimire.
Круг нема почетак.Sta je starije, kokoska ili jaje?
Ima, jer neko je morao da ga nacrta.Круг нема почетак.
У Мајданпеку,Куршумлији тога нема?Vidi, dovoljno ti je 10 minuta da staneš na semaforu ili na pumpi i da opereš jednu ili dve šoferšajbne, zaradićeš barem 100 dinara što ti je dovoljno da kupiš hleb.
Срби питају има ли ко да им купи хлеб испред продавница.Lično sam prisustvovao situaciji u jednom kafiću gde romkinja obilazi goste u bašti i traži pare, i konobar joj kaže "nemoj da smetaš ljudima, nego uzmi metlu da očistiš tamo onaj prolaz i dobićeš 200 dinara", na šta ona samo promrmlja nešto, odmahne rukom i ode.
Обично је гладна у стану без струје и воде или у кући која је пред рушењем и ако је или ако их не нађу хуманитарне организације тако заврше на жалост.Niko ne može da me ubedi da pokretna osoba koja ima dve ruke i dve noge i nema neki težak psihički poremećaj nema alternativu da zaradi 50 dinara nego mora da prosi.
Круг нема ни почетак ни крај а његов руб назива се обим,при том круг и обим нису исти већ спадају у два различита концепта.Ima, jer neko je morao da ga nacrta.
A sve što ima početak ima i kraj.
Krug može da se preseče![]()
Veruj mi da za hleb svugde može da se zaradi, čak i u Kuršumliji. Naravno, ko hoće.У Мајданпеку,Куршумлији тога нема?
Срби питају има ли ко да им купи хлеб испред продавница.
Обично је гладна у стану без струје и воде или у кући која је пред рушењем и ако је или ако их не нађу хуманитарне организације тако заврше на жалост.
Не може у пракси не и то што ти пишеш да може не мења чињенично стање.Veruj mi da za hleb svugde može da se zaradi, čak i u Kuršumliji. Naravno, ko hoće.
Одбијаш да схватиш реалност и гураш причу која везе нема са истом.Ko neće da radi, on stoji pred radnjom i pita prolaznike da mu kupe hleb, ali takvi obično imaju i viška para i viška kilograma.
Круг нема ни почетак ни крај а његов руб назива се обим,при том круг и обим нису исти већ спадају у два различита концепта.
Обим је скуп свих тачака које су на истој удаљености од центра кружнице јер је закривљена линија која ограничава круг.
Обим нема површину јер је закривљена линија а не равна фигура.![]()