Nikada u zivotu nisam jeo meso niti jaja niti mlijeko pio a fizicki sam aktivan pun energije,mogu sa 6 sati sna da se osjecam odmoran, izgledam kao da Imam 15 godina,jedem ovas,jecam,raz,psenicu otkada znam za sebe,pasulj uvijek jedem ono svaki treci dan,banane sa ovsem svaki dan i to prirodni ovas,kuci su mi govorili obavezno radi krvnu sliku ne jedes meso,jaja itd a ja super se osjecao ja na kozi nikada ekcem nisam imao znao sam i po 20 sati da ne jedem,moji sokirani kazu nisi normalan, uradim krvnu sliku da ih razuvjerim da shvate kakvim su lazima trovani cijeli zivot,nalazi mi idealni nijedan parametar los da kucnem u drvo.Kada sam sa 30 bio u inostrwnstvu mislili su da sam maloljetan
Teorija da covjeku treba 2000 hiljade kalorija dnevno minimum je laaz,da treba da jede 3 puta dnevno je laaz
Jedem svako jutro hljeb ovseni domaci i napravim sendvic od Banani i Oraha nakon toga pijem vodu ne odmah,popodne jedem pasulj i uvece jedem jecam i banane,samo vodu pijem od pica rijetko kad sok cijedim iako je zdravo jedem voce sirovo sa hljebom domacim
Ulja ne koristim,koncentrovani secer i so nikada
Ako mi treba slatkis uzmem smokve i hljeb
Ja onda kobajagi gladujem a ja energije imam za 10 oro ono uzivam