Ko odlučuje o tom projektu?
Odlučluju hrišćani, tj. oni koji razumeju Zakon postojanja, odnosno, Zakon harmonije i dobra, po kojem ljubavi među ljudima ne može da bude bez jedinstvenog svetskog pravednog društvenog i ekonomskog poretka. Odnosno, poretka u kojem, kao u ljudskom organizmu, nikakvih drugih podela (ideološko-političkij, verskih, nacionalnih i klasnih), ne sme da bude, sem pravedne podele rada i rezulzaata rada.
Kad kažem da hrišćani o tome odlučuju, nislim ma one ljude koji razumeju prirodni Zakon harmonije i dobra, koji su u Jovanovom Otkrivenju u Bibliji, najavljeni ipod menom
"Narod u čiszim belim haljinama, od svakog naroda plemena i jezika" To su oni ljudi koji su razimeli , "Zakon postojanja", u Jovanovom Otkrivenju najavljenom pod imenom
"Večoto evandjelje, koje treba da se objavi svim narodima, plemenima i jezicima!. " Čiste bele haljine su simbol za "čiste ljudske duše, tj. aure. Koje su kod ljudi koji sve vole, bele, čiste i svetle. U odnosu na one koji svve mrze, čije su aure tmnije i prljavije. To su oni ljudi koje je prorok Mitar Tarabić naajavio po imenom
"Novo narod" koji će, po Mitrovim rečima,
"da se pojavi u Srbiji i preko njenih granica". Koje će Srbi da proglase nekom
"novom verim. Da bi, zatim, po proročanstvu Miolojka kremnnca, objavljenom u knjizi Dragana Simovića, pod naslovom "Tajne neba" to "Večito evanđelje" ili "Zakon postojanja", prihvatila i
Srpsja pravoslavna crkva, u dogovoru sa Ruskon pravoslavnom crkvom i da bi na kraju, kako u tom proročanstvu stoji
"ceo svet prihvatio pravosžlavnu veru, ali ne ovakvu, nego tu novu koja se u nas bude pojavila".
Poruke koje stoje u navedenim proročanstvima, po mom liočnom iskustvu, proroci su primili od "svetlosnih bića". Onoih istih koji crtaju one krugove po žitnim poljima Engleske, koja brinu o postepenom razvoju Čovečanstva. Kao, na primer, geni koji kreiraju ple u jajetu koke ili dete u majčinoj utrobi. I po mom mišljenju i mom iskustvu kontakta sa jednim od Svetlosnih bića, prilikom mojih astralnih putovanja, ovim proročanstvima treba verovati i ne čekati da se sama po sebbi ostvare, jer to nije emoguće, već treba početi svesno i nameno raditi na njihovom ostvarenju. Naravno oni koji su razmeli Zakom postojanja. Bez ikakve druge obaveze, sem da sebe obeleže simbolom Božanske trojednosti, odnosno trojednosti Svesti i po svojim mogućnoszima i znahnju, nenametljivo i spontano šire ideju o jedinstvu sveta i pravednom svetskom društvenom i ekonomskom poretku.
Ovo ke skraćena verzija "Zakona poszojanja", sa značenjem Večite istine.
https://docs.google.com/document/d/1dWWe4JBO2nKb9I9fziXCOaH-6D0CACIn/edit
Na slici, prva dva čoveka su iz Srbije, u sredini je jedna Hrvatica i na kraju dvojica Sarajlija. Koji su mi poslali ove slike na moj meil. Ovaj sinbol je simbol trojednostio Svesti ili Božanske trojednosti, koji je ujedno i sinbol jedinsva Univeruma i jkedinstva svih ljudi sveta.
Ova tema glasi"Da li je moguć bolji svet". Naraavno da je moguč, pod uslovom da ga sami učiniomo boljim, jer oni koji sada upravljaju sveto, pre će ga uništiti, bego učiniti boljim. A kako mi možemo to da učinimo, uputstva o tome su nam dala Svetlosna bića.