Исус не би чак ни такве наговарао на самоубиство већ би дао све од себе да их преваспита у духу свог учења.
Ja nisam Isus. Ja samo objašnjavam pravo značenje njegove zapovesti
"ljubi bližnjega", koje još uvek ni jedan hrišćanin ne razume. A to je
da ljubavi ne mže da bude bez komunizna, kojeg se svi hrišćani još uvek stide i gade. Ne znaju da komunizam podrazumeva pravedan društveni i ekonomski poredak, poput ljudskog organizma, u kojem važi princip
"svi za jednoga, jedan za sve". U kojem se si svi subjekti, tj. sve ćelije i svi organi osećaju kao samo jedan živi i svesbi subjekt - čovek. Bez pravednog potretka, takvog jedinstva i takvog osećanja jedinstva svih ljudi u zajednici, ne može da bude, niti bez pravednog poretka i jedan čovek može voleti drugog čoveka kao samoga sebe.
To je ono što hrišćani ne znaju i ne razumeju, već o ljubavi i nakon 2000 godina posle Isusa, samo džaba laprdaju.
Naravno, ne krivim ja Isusa zbog toga. On je u svoje vreme sve to lepo objasnio i prvi hrišćani su sve to lepo razumeli i počeli da to Isusovo učenje i praktično sprovode u delo. I šta se onda desilo?
Desilo se to da su se Rimljani, robovlasnici, uplaašili da će da ostanu bez svojih privilegija, boigatstva i robova, ako hrišćanstvo i pravednost prevladaju, pa su počeli sa progonom krišćana. Pa kad su videli da je hrišćanski pokret postao jak i da neeće moči lako da ga uguše, setili suu se kako da prevare jrišćane. Objavili su da se glavni progonitelj hrišćana, Pavle ili Savle, prosvetlipo i da mu je Isus javio sa pitanjem
"Savle, Savle, zašto me progoniš".?
I zbog toga su se Rumljani, kaobajagi, pokajali zbog progona hrišćana, pa su Pavla proglasili apostolom i odlučili da hrišćanstvo priznaju kao državnu religiju. Ali pod uslovom da se ta religoja može baviti samo verom u Hrista,
"ali da se ne sme mešati u državne poslove".
Pa su tada Rimljani nastavili sa ratovima i pljačkom, a hriščani su sve do danas nastavili da veruju u Hrista i pričaju o ljubavi, ali bez pokušaja da tu ljubav počnu i praktilno da žive, tj. bepokušaja stvaranja pravednog društvenog i ekonomskkog poretka.
Sve ovo podrazumeva da hrišćanstvo od tada, pa sve do danas, nije pravo, već lažno hrišćanstvo i da hrišćanske priće o ljubavi i dalje nemaju nikakvu vrednost. Najgora zverstva na Zemlji tokom istorioje učimili su upravo pripadnici hrišćanskih religoja, u međusobnom obračunima, kao i obračunima sa drugim religijana i narodima. Sve zbog pohlepe i pljačke. Što i danas rade,
Ovo je simbol pravog, Hristovoh hrišćanstva.
A ovo su varijante ovog istog simbola kojeg su iscrtala "svetlosna bića" na žitnim poljima Engleske i nekim drugim delovima sveta. U svetskim religojama poznata pod imenom "Božiji anđeli!"