To je prilicno plitko razmisljanje, ali ne znam da li ta uopste diram tu temu , posto ce onaj napaljeni krstank da shvati da je o njemu prica, a nije.
Poštovani, veleumni i, naravno - to ne smem više da zaboravim, velečasni gospode, Vi ste tog, moram da posebno potenciram ove Vaše atribute - "
napaljeni krstank da shvati da je o njemu prica, a nije." citirali, a onda ni slovom niste pokušali da mi oponirate - ukažete gde sam to pogrešio i šta to nisam tačno napisao , već ste, što je kukavicama jedina vrlina, onako sakriveni ispod sotonine maske, samo taj nečastivi se prikazuje pod maskama i menja imena, pošto krštenoga i nema, počeli da pljujete po meni, bez i jednog razloga za to - nikada vas nigde nisam ni spomenuo, nemam pojma ko ste i šta ste, verovatno ni Vi to ne znate, čak šta više ne sećam se da sam bilo kada komentarisao bilo šta od onoga što ste napisali. Pokušajte, molim Vas, da osporite bilo što od onoga što sam napisao i biću Vam veoma zahvalan na tome, a ne da me vređate samo zato što sam moralan, vrhunski obrazovan, kulturan i uvek dobronameran čovek. Da li Vam sve to smeta ? Da li je to razloga Vašeg vređanja ? Imam li pravo da mislim drugačije od Vas ? I još samo nešto, poštovani, veleumni i, naravno, velečasni gospode,
Ne ljutite se na mene samo zato što Vam govorim istinu !
Pokušajte mi oponirati znanjem, a ne primitivizmom, šarlatanstvom i bezobrazlukom … Nisam to zaslužio, jer me ne poznajete, nikad me u životu niste videli i nikada od mene bilo šta pročitali … Hvala na razumevanju !