- Poruka
- 11.007
Uvek sam Ti na raspolaganju … Veliki pozdrav, poštovani prijatelju !!!Hvala za predavanje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek sam Ti na raspolaganju … Veliki pozdrav, poštovani prijatelju !!!Hvala za predavanje...
To je prilicno plitko razmisljanje, ali ne znam da li ta uopste diram tu temu , posto ce onaj napaljeni krstank da shvati da je o njemu prica, a nije.
Ovo sto si rekao , nevezana roba, u sustini ne postoji.
Tj niti onaj ko citira enciklopediju ili neki drugi izvor informacija ne radi to bez namere ili agende, niti sam proces iznosenja informacija kao prost dogadjaj nije lisen drugih povezanih znacenja.
Jos u ovako priglupoj sredini kao sto je Balkan i Srbija, to nema sanse da pije vodu, da je nevezana roba, tj da jedan gest ne povlaci neku drugu , na prvi pogled nepovezanu posledicu.
Aaaaa, chat logika....ok...
Najmanje me interesuje ko koga lajkuje u smislu dugmeta, već vaše međusobno onanisanje na intelektualno nekonzistentne i prevaziđene teorije.Meni je bitno ako je neko enciklopedija, da hoće da izloži to svoje znanje u datoj situaciji.
(a ne da se lajkuje po seksualnom opredeljenju)
Najmanje me interesuje ko koga lajkuje u smislu dugmeta, već vaše međusobno onanisanje na intelektualno nekonzistentne i prevaziđene teorije.
Dok svet piči pravcem koji ne razumete, i nastaviće...
Kakve veze ima individualizam na racionalnom nivou? Drugo, sta nas briga za svet liberalizma, komunizma , fasizma i ostalih umotvorina kada smo presli u robovlasnistvo i picimo dalje...Jok ti si mi se bavila tehnologijom pa ćeš da me učiš o mogućnostima trnshumanizma i singulariteta
Itekako znamo kako Svet srlja u prosperitet i kakva je to zamka "mit o progresu".
Nastaviće da se ubrzavaju laži uz medijsku slika mrtvog spektakla ... napred u distopiju.
Živela atomizacija individualizma mrtvim liberalizmom do samih kvarkova i razbijajte vi teroristi sve što je kolektivno
Aha, medjutim nekima je vec bolji....cim mogu po ceo dan da sede na forumu ( obavljaju i sve tehnicke radnje ) znaci da je za njih svet bolji....
Kakve veze ima individualizam na racionalnom nivou? Drugo, sta nas briga za svet liberalizma, komunizma , fasizma i ostalih umotvorina kada smo presli u robovlasnistvo i picimo dalje...
Sve istina iz ugla sveta gde vlada sila.....ali ne i iz ugla sveta koji je presao u mentalnu sferu....Nije Svet bolji, već je lakši, mekši, dekadenniji, ....treba ti manje sposobnosti, hrabrosti, morala, časti, vrlina ...
Vidis ove verbalne siledzije na netu? Prevedi to na bicevanje i shvatices da si u robovlasnickom sistemu....
A pre manje od sto godina, isti takvi su sve to radili fizicki....negde se i sada to radi dok se uteruje centralna vlast, ali u vecem delu sveta medijski se upravlja i potrosnjom i zaradom....
Ništa ti ne kapiraš, njega pali bičevanje, ali nemoj jako ... tek toliko, samo da se stigne do pretvrde erekcije ...![]()
To je mainstream, imas one ispred i iza koji vise u nekim rupama civilizacije....Najteže je misliti (čovek je lenja životinja - Niče), iako je mozak najskuplji organ za održavanje (hranjenje).
Pored svega čovek neće da misli, već radije da trči, pliva, igra svira, sedi, leži, bleji.
Danas neće više ni da trči, već samo da sedi, leži i bleji, od te lenjosti gleda kako će drugog da zaiebe u nekoj trgovini ili naplati usluga.