Da li je moguci bolji svet?

To je prilicno plitko razmisljanje, ali ne znam da li ta uopste diram tu temu , posto ce onaj napaljeni krstank da shvati da je o njemu prica, a nije.
Ovo sto si rekao , nevezana roba, u sustini ne postoji.
Tj niti onaj ko citira enciklopediju ili neki drugi izvor informacija ne radi to bez namere ili agende, niti sam proces iznosenja informacija kao prost dogadjaj nije lisen drugih povezanih znacenja.
Jos u ovako priglupoj sredini kao sto je Balkan i Srbija, to nema sanse da pije vodu, da je nevezana roba, tj da jedan gest ne povlaci neku drugu , na prvi pogled nepovezanu posledicu.

To je prilicno plitko razmisljanje, ali ne znam da li ta uopste diram tu temu , posto ce onaj napaljeni krstank da shvati da je o njemu prica, a nije.
Ovo sto si rekao , nevezana roba, u sustini ne postoji.
Tj niti onaj ko citira enciklopediju ili neki drugi izvor informacija ne radi to bez namere ili agende, niti sam proces iznosenja informacija kao prost dogadjaj nije lisen drugih povezanih znacenja.
Jos u ovako priglupoj sredini kao sto je Balkan i Srbija, to nema sanse da pije vodu, da je nevezana roba, tj da jedan gest ne povlaci neku drugu , na prvi pogled nepovezanu posledicu.

Patak,

Znaš da se na forumu, uvek neko sa nekim prepucava.

Ja sam oguglao na sve te neprimenjive stvari, a interesuju me primenjive ...

Najmanje me interesuje ko koga lajkuje u smislu dugmeta, već vaše međusobno onanisanje na intelektualno nekonzistentne i prevaziđene teorije.

Dok svet piči pravcem koji ne razumete, i nastaviće...

Jok ti si mi se bavila tehnologijom pa ćeš da me učiš o mogućnostima trnshumanizma i singulariteta

Itekako znamo kako Svet srlja u prosperitet i kakva je to zamka "mit o progresu".

Nastaviće da se ubrzavaju laži uz medijsku slika mrtvog spektakla ... napred u distopiju.

Živela atomizacija individualizma mrtvim liberalizmom do samih kvarkova i razbijajte vi teroristi sve što je kolektivno

Jok ti si mi se bavila tehnologijom pa ćeš da me učiš o mogućnostima trnshumanizma i singulariteta

Itekako znamo kako Svet srlja u prosperitet i kakva je to zamka "mit o progresu".

Nastaviće da se ubrzavaju laži uz medijsku slika mrtvog spektakla ... napred u distopiju.

Živela atomizacija individualizma mrtvim liberalizmom do samih kvarkova i razbijajte vi teroristi sve što je kolektivno
Kakve veze ima individualizam na racionalnom nivou? Drugo, sta nas briga za svet liberalizma, komunizma , fasizma i ostalih umotvorina kada smo presli u robovlasnistvo i picimo dalje...

Vidis ove verbalne siledzije na netu? Prevedi to na bicevanje i shvatices da si u robovlasnickom sistemu....

Najteže je misliti (čovek je lenja životinja - Niče), iako je mozak najskuplji organ za održavanje (hranjenje).

Pored svega čovek neće da misli, već radije da trči, pliva, igra svira, sedi, leži, bleji.

Danas neće više ni da trči, već samo da sedi, leži i bleji, od te lenjosti gleda kako će drugog da zaiebe u nekoj trgovini ili naplati usluga.

I onda suficit, ko će koga zaiebati, zovemo rast, razvoj i progres.

Ništa ti ne kapiraš, njega pali bičevanje, ali nemoj jako ... tek toliko, samo da se stigne do pretvrde erekcije ... :kafa:

Nista ni ti ne kapiras, ne pali mene bicevanje u tom primitivnom fetisarskom smislu, vec u njemu vidim metafizicki otkup greha i ispravljanje kosmicke putanje ljudskog roda u nekom boljem pravcu. Bicevanje kao odraz emancipacije i individuacije, a ne kao erotska uzbudljivost.

Najteže je misliti (čovek je lenja životinja - Niče), iako je mozak najskuplji organ za održavanje (hranjenje).

Pored svega čovek neće da misli, već radije da trči, pliva, igra svira, sedi, leži, bleji.

Danas neće više ni da trči, već samo da sedi, leži i bleji, od te lenjosti gleda kako će drugog da zaiebe u nekoj trgovini ili naplati usluga.
To je mainstream, imas one ispred i iza koji vise u nekim rupama civilizacije....

Back