- Poruka
- 132.569
... da je proslo godinu dana od pada nadstresnice i da se sustinski nista nije desilo, da nijedan konkretan proces nije zapocet, da niko nije optuzen ili osudjen?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda vidis.... da je proslo godinu dana od pada nadstresnice i da se sustinski nista nije desilo, da nijedan konkretan proces nije zapocet, da niko nije optuzen ili osudjen?
Dve istrage, jedna optužnica, niko od optuženih u pritvoru i nijedna presuda. Takva je pravna situacija godinu dana nakon što je u padu nadstrešnice u Novom Sadu poginulo 16 ljudi.... da je proslo godinu dana od pada nadstresnice i da se sustinski nista nije desilo, da nijedan konkretan proces nije zapocet, da niko nije optuzen ili osudjen?
Da li je moguće da nismo uopšte iznenađeni?... da je proslo godinu dana od pada nadstresnice i da se sustinski nista nije desilo, da nijedan konkretan proces nije zapocet, da niko nije optuzen ili osudjen?
Наравно да није могуће!... da je proslo godinu dana od pada nadstresnice i da se sustinski nista nije desilo, da nijedan konkretan proces nije zapocet, da niko nije optuzen ili osudjen?
... da je proslo godinu dana od pada nadstresnice i da se sustinski nista nije desilo, da nijedan konkretan proces nije zapocet, da niko nije optuzen ili osudjen?

Zar nije potvrđena optužnica protiv tri osobe?... da je proslo godinu dana od pada nadstresnice i da se sustinski nista nije desilo, da nijedan konkretan proces nije zapocet, da niko nije optuzen ili osudjen?
ko?Наравно да није могуће!
Сви кривци су правоснажно осуђени и већ се налазе на издржавању својих казни.
Па зезам се очигледно. Али ти си први почео

napisao sam optuzen ili osudjen..ko je optuzen?Više je anomalija što sudjenje nije počelo a to što niko nije osudjen za godinu dana je očekivano. Ne znam nijedan veliki sudski proces da je tako brzinski odradjen.
napisao sam optuzen ili osudjen..ko je optuzen?
Vesić, Mona i još nekoliko anonimusa.napisao sam optuzen ili osudjen..ko je optuzen?
pa ne bi smeli da budu anonimusi, ako je sve od javnog interesa, ona zena se branila da je morala da potpisuje pod pretnjom otkazom, kako je moguce da tako malo znamo?Vesić, Mona i još nekoliko anonimusa.
jasno, ali ako je to komandna, ovde imamo isto neku hijerarhijsku odgovornost, moramo da idemo tim putem da te izjave cujemo bar. ne moze da nas ne zanima koje je nihova odbrana, jel su priznali delo, itd
Predsednik reko da kriva zagorka dolovac... da je proslo godinu dana od pada nadstresnice i da se sustinski nista nije desilo, da nijedan konkretan proces nije zapocet, da niko nije optuzen ili osudjen?
Ti gledaj svoja posla tamo izvan srbijeKljucno je da smo zakljucili da ti nisi bas u vinklu![]()