- Poruka
- 9.736
I ovo je novinarka, a taj ko drži ikonu hoda i gleda pravo, ne gleda u novinarku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cacilened je Pederlend, i nema veze sa Staljingradom.

Preko 20.000 blokada neprijavljenih u toku godine se održavaju vazduhom![]()
Ћациленд?Ćacilend je strateška tačka
Причало се по Тњитеру да је Вучић пре пар дана звао Зеленог, да му овај уговори неке састанке у Америци, а овај га одјеб'о.Imao je Slobo, tj pokusao sa Uzickom...
Ali ga tamo nije spasio Vucinic...koji sada kao spasava Vucica...
Skoro je neko rekao da poslednja iluzija svakog diktatora je "poslednji bunker"...
To ti je ono kao kad se Zelenski slika kraj table nekog grada...i posle par dana taj grad osvoje Rusi...
E gle sad s kim se "slikao" tj cuo Zelenski danas:
![]()
Tik tak, tik tak, tik tak...
Cula se dva MALERA....
(sto bi rekao @Jugoslav Čvarak ...)
...
Pa mora narod malo da se smeje na gluposti inače bi bilo pretužnovidi se da forumski moderatori rade za dzabe kad ove budalastine dozvoljavaju

beščašća svakako... kao naci falange i slično.Ćacilend će ući u istoriju.
Oni misle da ce to vecno da traje, i da ce banda mafijasa koja ih placa vecno neustavno da vlada.Vas boli, ali je to tako. Mi nemamo dnevnice, mi sve radimo iz sopstvene volje i srca. Gomile studenata, građana rade sve ovo iz ubeđenja. A vi ste samo plaćeni sitnom ićlovom, a ovi na višim pozicijama krupnijom. Vi ste mafija, mi smo čisti i slobodni.
To izaziva osećaj manje vrednosti, ali zapitajte se što je tako
Da drzavne institucije ne stite taj teroristicki kamp, isti bi pao u roku od dan i po.
Ma u redu je

Ćacilend je naša, srpska sramota.

A onolika mehanizacija?Nije srpska, nego blokaderska sramota.
Ostaće upisano da nisu mogli pola hektara zemlje da zauzmu..![]()
Jesu li dobijali dnevnicu od 100 evra u Staljingradu?Pa državne institucije su štitile i Staljingrad, nisu ga štitili Dinko i Mila.