CiCoLiNo
Poznat
- Poruka
- 8.030
Ne tera te ništa, samo te pita ono što je Pavla pitao... Šta bi uradio?ne verujem u pozitivce koji zloupotrebljavaju svoju moć da nekoga nateraju da učini nešto protiv svoje volje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne tera te ništa, samo te pita ono što je Pavla pitao... Šta bi uradio?ne verujem u pozitivce koji zloupotrebljavaju svoju moć da nekoga nateraju da učini nešto protiv svoje volje
To je centralni problem kad netko s vecim kapacitetom ide nekoga s manjim kapacitetom uvjeravati ili obrnuto.ne verujem u pozitivce koji zloupotrebljavaju svoju moć da nekoga nateraju da učini nešto protiv svoje volje
po meni Isus to nije uradio...ili je izmišljeno ili ga je spopao đavo zbog silnih grehova koje je počinio kao farisej....a đavo voli da se predstavi kao anđeo pa zašto ne i kao Isus.. ne verujem ni da je Otkrivenje od IsusaNe tera te ništa, samo te pita ono što je Pavla pitao... Šta bi uradio?
Zašto ti ne otvoriš temu o reinkrnaciji ili tom nečem što je najbliže tvom stavu?po meni Isus to nije uradio...ili je izmišljeno ili ga je spopao đavo zbog silnih grehova koje je počinio kao farisej....a đavo voli da se predstavi kao anđeo pa zašto ne i kao Isus.. ne verujem ni da je Otkrivenje od Isusa
pa ti si na ovoj temi stalno zapitkivao o mojim stavovima...i sad sam ja kriv što sam ti odgovarao pa smo ispamovali ovu temu...ti bi izgleda voleo da me zatvoriš u jednu temu da ne moraš da čitaš što pišem jer ti drma fantaziju u kojoj živiš...nego ostvariće ti se želja...poslušaću dedu i prestaću na neko vreme ovde da pišem.....Zašto ti ne otvoriš temu o reinkrnaciji ili tom nečem što je najbliže tvom stavu?
Poslušao si i prije 3 danapa ti si na ovoj temi stalno zapitkivao o mojim stavovima...i sad sam ja kriv što sam ti odgovarao pa smo ispamovali ovu temu...ti bi izgleda voleo da me zatvoriš u jednu temu da ne moraš da čitaš što pišem jer ti drma fantaziju u kojoj živiš...nego ostvariće ti se želja...poslušaću dedu i prestaću na neko vreme ovde da pišem.....
Ma ne slobodno piši. Mene ljudi poput tebe inspirišu... A i lepo je čuti različito mišljenje.pa ti si na ovoj temi stalno zapitkivao o mojim stavovima...i sad sam ja kriv što sam ti odgovarao pa smo ispamovali ovu temu...ti bi izgleda voleo da me zatvoriš u jednu temu da ne moraš da čitaš što pišem jer ti drma fantaziju u kojoj živiš...nego ostvariće ti se želja...poslušaću dedu i prestaću na neko vreme ovde da pišem.....
evo idem...što si tako nestrpljiv?Poslušao si i prije 3 dana

Zavidim ti cime se zamaraš to je privilegija.evo idem...što si tako nestrpljiv?![]()
imam pametnija posla nego nešto me vuče da pišem ovde...sklon sam da budem opsednut nekim sadržajima i temama...manjak samokontrole..Zavidim ti cime se zamaraš to je privilegija.
Bolje nego ludom ženom u svakom slučaju.imam pametnija posla nego nešto me vuče da pišem ovde...sklon sam da budem opsednut nekim sadržajima i temama...manjak samokontrole..
no krajnje vreme za pauzu na ovom pdfu...uživajte
nisi njih trebao da poslusas., nego mene, vise da ucis, a pisanje samo da imas merupa ti si na ovoj temi stalno zapitkivao o mojim stavovima...i sad sam ja kriv što sam ti odgovarao pa smo ispamovali ovu temu...ti bi izgleda voleo da me zatvoriš u jednu temu da ne moraš da čitaš što pišem jer ti drma fantaziju u kojoj živiš...nego ostvariće ti se želja...poslušaću dedu i prestaću na neko vreme ovde da pišem.....
očigledno je da se ne može SZ tretirati kao čista Božija reč ..tu ima slojeva svega i svačega...jzmešano neko biće surovi vladar i osvajač sa Bogom...osim toga postoji ta verska sujeta da su izabrani narod i vrede više od drugih...ko hoće da bude hrišćanin treba da zaobilazi SZ i fokuisira se na Isusa koji je po svemu sudeći bio Mesija kog su Jevreji čekali i koji je došao ne samo zbog njih nego i zbog drugih što ne znači da je bio Bog ili Božji sin više nego što su svi ljudi Božija deca.....s obzirom da na Isusa gledam kao na čoveka Mesiju duhovnog učitelja koji propoveda ljubav ja i dalje mislim da je Tomino gnostičko jevanđelje autentičnije od ovih zvaničnih koje je crkva krojila da napravi religiju na bazi njegovih učenjanisi njih trebao da poslusas., nego mene, vise da ucis, a pisanje samo da imas meru
da li je jahve samo njihov bog, ili je Kreator
Yet these legendary stories have come to us in a post-exilic redaction, and although they may reflect an earlier competition between Yahweh and Baal, the metaphysical claim that Yahweh is the supreme God, the Creator of Heaven and Earth, only became an explicit creed and a cornerstone of Judaism from the Persian period.
=======
That transformation of national Yahweh into the “God of heaven and earth” is a case of crypsis, an imitation of Persian religion, for the purpose of political and cultural ascendency. https://www.unz.com/article/zionism-crypto-judaism-and-the-biblical-hoax/
Sto kažeš na ono iz Tomina evandjelja tko ne štuje Sabat neće vidjeti oca ?očigledno je da se ne može SZ tretirati kao čista Božija reč ..tu ima slojeva svega i svačega...jzmešano neko biće surovi vladar i osvajač sa Bogom...osim toga postoji ta verska sujeta da su izabrani narod i vrede više od drugih...ko hoće da bude hrišćanin treba da zaobilazi SZ i fokuisira se na Isusa koji je po svemu sudeći bio Mesija kog su Jevreji čekali i koji je došao ne samo zbog njih nego i zbog drugih što ne znači da je bio Bog ili Božji sin više nego što su svi ljudi Božija deca.....s obzirom da na Isusa gledam kao na čoveka Mesiju duhovnog učitelja koji propoveda ljubav ja i dalje mislim da je Tomino gnostičko jevanđelje autentičnije od ovih zvaničnih koje je crkva krojila da napravi religiju na bazi njegovih učenja
Ti si antisemit tebe Jahve kontrolira.nisi njih trebao da poslusas., nego mene, vise da ucis, a pisanje samo da imas meru
da li je jahve samo njihov bog, ili je Kreator
Yet these legendary stories have come to us in a post-exilic redaction, and although they may reflect an earlier competition between Yahweh and Baal, the metaphysical claim that Yahweh is the supreme God, the Creator of Heaven and Earth, only became an explicit creed and a cornerstone of Judaism from the Persian period.
=======
That transformation of national Yahweh into the “God of heaven and earth” is a case of crypsis, an imitation of Persian religion, for the purpose of political and cultural ascendency. https://www.unz.com/article/zionism-crypto-judaism-and-the-biblical-hoax/
ne sećam se toga... nego ko ne posveti određeno vreme svake nedelje Bogu neće videti Boga... nego videti Boga je privilegija za izuzetno malobrojne...to je nagrada na kraju ciklusa reinkarnacija...Sto kažeš na ono iz Tomina evandjelja tko ne štuje Sabat neće vidjeti oca ?
Subota je u pitanju doslovce..ne sećam se toga... nego ko ne posveti određeno vreme svake nedelje Bogu neće videti Boga... nego videti Boga je privilegija za izuzetno malobrojne...to je nagrada na kraju ciklusa reinkarnacija...
Judaizam ti je kao i Jevreji..skupljeno sve najbolje i sve najgore u jedno..pa ti razdvoji dobro od zla ako možeš...Subota je u pitanju doslovce..
Kako to ?
Dakle malo se zna o Judeizmu.
Tomino Evandjelje je JudeizamJudaizam ti je kao i Jevreji..skupljeno sve najbolje i sve najgore u jedno..pa ti razdvoji dobro od zla ako možeš...
mislim da je Bogu sasvim svejedno da li je subota ili nedelja ili neki drugi dan...bitno je da mu posvetiš izvesno vreme redovno
možeš ga i tako gledati s obzirom da je Yoshua iliti Isus potekao iz Judaizma verovatno od esenske grane...Tomino Evandjelje je Judeizam
Poprilicno svezujuće ultimativno.možeš ga i tako gledati s obzirom da je Yoshua iliti Isus potekao iz Judaizma verovatno od esenske grane...
ja sam adam prvi covek, sem i semiti su dosli kasnije, a tebe cu da ignorisem, samo izmsiljas, izopacujes, i ironises, samo smetas i trosis nam vremeTi si antisemit tebe Jahve kontrolira.
Na komandu skočiš.
gluposti, ko ima iole pameti shvatio je vec da si ti pijavica i levo smetaloAko Sabat ne uzimate kao Sabat, Oca nećete vidjeti."
Iz Tomina evandjelja.
e?a sta bi od para, ne zavidis sto neko ima, a ti nemas, secamo se da si kukao?Zavidim ti cime se zamaraš to je privilegija.
Ti si promjenjiv nestabilan nepouzdan jedan dan jedno, drugi dan drugo.ja sam adam prvi covek, sem i semiti su dosli kasnije, a tebe cu da ignorisem, samo izmsiljas, izopacujes, i ironises, samo smetas i trosis nam vreme
gluposti, ko ima iole pameti shvatio je vec da si ti pijavica i levo smetalo
e?a sta bi od para, ne zavidis sto neko ima, a ti nemas, secamo se da si kukao?