njihov bog "ljubavi"...kakav bog takvi i vernici...da ubije rođeno dete, to li bog traži?
strašno da strašnije ne može biti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njihov bog "ljubavi"...kakav bog takvi i vernici...da ubije rođeno dete, to li bog traži?
strašno da strašnije ne može biti.
Jevreji su samo uveli jednog Boga, pre toga su bili politeisti, pagani, pa je Jahve u paganskom fazonu.da ubije rođeno dete, to li bog traži?
znam da ima izgubljenih duša, ali većina njih ide na kurs tako da nema opravdanja što slušaju tamo da su svi zli samo oni dobri. da tako nešto veruješ moraš biti teški debilTo je marketing, ekskluzivno pravo na vecni zivot i te fore. Tako kupuju naivne...
jaka je žudnja za večnim životom u raju na Zemlji...za obećanje o tome prodali su svoje duše tj. svoje vrednosti...znam da ima izgubljenih duša, ali većina njih ide na kurs tako da nema opravdanja što slušaju tamo da su svi zli samo oni dobri. da tako nešto veruješ moraš biti teški debil
ja mislim obrnuto, kakvi su ljudi tako i opisuju boga, zli ljudi normalno da im i bog zao. ali pravdaju time da svi koji nisu ko i oni treba izbrisati.njihov bog "ljubavi"...kakav bog takvi i vernici...
Moras IQ da spustis na jedno 60, da bi to mogao da svaris.znam da ima izgubljenih duša, ali većina njih ide na kurs tako da nema opravdanja što slušaju tamo da su svi zli samo oni dobri. da tako nešto veruješ moraš biti teški debil
hipnoza brale tu radi, nemoćni su oni da se odupru, tek po koji se izvuče.Moras IQ da spustis na jedno 60, da bi to mogao da svaris.
Ne znam, hipnoza svakako da je metod programiranja.hipnoza brale tu radi, nemoćni su oni da se odupru, tek po koji se izvuče.
Ne gradi se bogom nego je Bog. I nisam ovde radi sebe, već radi Boga. Ne branim sebe već njega. Pa i da nisam zaslužan večnog života, ja ću ga braniti. I nikako nije ni iz straha, već samo radi istine.ti biraš da veruješ u nešto što naređuje genocid i gradi se Bogom...
ili je to nešto zaista genocidaš a ne ljubav ili su naredbe o genocidu ljudsko delo što znači da Biblija nije Božija reč..nema treće...
ti ga pravdaš jedino zato što očajnički želiš spasenje po cenu toga da se staviš na stranu genocidaša i zla...po cenu gaženja vrednosti tipa ljubavi u koje navodno veruješ..ili si za genocidaša i podržavaš genocid ili si za ljubav...nema treće
Od smrtnog greha ne može niko pobeći pa ni Jehovin Svedok.i to mi vera, čekaš da neki entitet koga zovu bog bombarduje sa navigacijom ko nije jehovin svedok sve odreda.
more daleko im lepa kuća. zlo
Kako se ne menja kad donosi zakone podlozne promjeni?Ne gradi se bogom nego je Bog. I nisam ovde radi sebe, već radi Boga. Ne branim sebe već njega. Pa i da nisam zaslužan večnog života, ja ću ga braniti. I nikako nije ni iz straha, već samo radi istine.
I nema pet istina, ima samo jedna...košto je i jedan Bog...
I On je jedini koji se Nikad ne menja. Isti ti je Bog i novog i starog saveza. Buntovni nepokajnici i po starom i novom savezu, zaslužuju smrt. Jedina razlika je, što po starom je kazna dolazila odmah a po novom će doći u armagedonu. I ne može niko pobeći od kazne. Imaš smrtne grehe i svako ko ih zna i namerno krši, tu Božija milost prestaje i dolazi kazna.
Nisu tvoja i Božija merila ista. I neće Bog suditi po tvom već po svom zakonu. I neće Bog ljubavi doveka dopuštati ljudsko bezumlje na planeti.
Sve ima svoj rok trajanja pa i ova civilizacija i život...sve.
Život je samo dar, ali za one koji hoće da žive u skladu sa Božijim merilima.
Oni koji neće sami sebi sude.
I onda će ponovo biti kriv Bog, jel da?
Pa ko će stati ovom bezumlju jednom za svagda nego On.
Zakon se menja, Bog ne.Kako se ne menja kad donosi zakone podlozne promjeni?
ubedio si sebe da je maštarenje jevrejskih pastira od pre tri hiljade godina Božija reč...da si rođen u muslimanskoj zemlji mislio bi da je Alah Bog, da si Indus verovao bi u Šivu možda......zašto ne potražiš u sebi shvatanje o tome ko je i šta je Bog nego se priklanjaš nakaznim učenjima drugih ljudi o Bogu? zar ti se ne pale crvene lampice kad čitaš kako taj nazovi bog naređuje ubistva onih koji ne slave njega nego nekog drugog? kad vidiš da oni koji veruju u tog boga prete drugima koji ne veruju paklom i uništenjem a pričaju da je taj bog ljubav?Ne gradi se bogom nego je Bog. I nisam ovde radi sebe, već radi Boga. Ne branim sebe već njega. Pa i da nisam zaslužan večnog života, ja ću ga braniti. I nikako nije ni iz straha, već samo radi istine.
I nema pet istina, ima samo jedna...košto je i jedan Bog...
I On je jedini koji se Nikad ne menja. Isti ti je Bog i novog i starog saveza. Buntovni nepokajnici i po starom i novom savezu, zaslužuju smrt. Jedina razlika je, što po starom je kazna dolazila odmah a po novom će doći u armagedonu. I ne može niko pobeći od kazne. Imaš smrtne grehe i svako ko ih zna i namerno krši, tu Božija milost prestaje i dolazi kazna.
Nisu tvoja i Božija merila ista. I neće Bog suditi po tvom već po svom zakonu. I neće Bog ljubavi doveka dopuštati ljudsko bezumlje na planeti.
Sve ima svoj rok trajanja pa i ova civilizacija i život...sve.
Život je samo dar, ali za one koji hoće da žive u skladu sa Božijim merilima.
Oni koji neće sami sebi sude.
I onda će ponovo biti kriv Bog, jel da?
Pa ko će stati ovom bezumlju jednom za svagda nego On.
Da, lepo zapažanje koje dolazi do punog izražaja kada pogledamo bratsku nam Rusiju i Ukrajinu.njihov bog "ljubavi"...kakav bog takvi i vernici...
ne postoji smrtni greh, postoji okajani i neokajani i svaka hula je oprostiva sem hula na svetog duha, a to nije jehova rekao nego isus.Od smrtnog greha ne može niko pobeći pa ni Jehovin Svedok.
Nije do Boga do nas je.
pa nemoj da verujes u toznam da ima izgubljenih duša, ali većina njih ide na kurs tako da nema opravdanja što slušaju tamo da su svi zli samo oni dobri. da tako nešto veruješ moraš biti teški debil
Ja ne tražim Boga u mašti, kao ti.ubedio si sebe da je maštarenje jevrejskih pastira od pre tri hiljade godina Božija reč...da si rođen u muslimanskoj zemlji mislio bi da je Alah Bog, da si Indus verovao bi u Šivu možda......zašto ne potražiš u sebi shvatanje o tome ko je i šta je Bog nego se priklanjaš nakaznim učenjima drugih ljudi o Bogu? zar ti se ne pale crvene lampice kad čitaš kako taj nazovi bog naređuje ubistva onih koji ne slave njega nego nekog drugog? kad vidiš da oni koji veruju u tog boga prete drugima koji ne veruju paklom i uništenjem a pričaju da je taj bog ljubav?
ne tražiš Boga..to je jasno...ti si svoju ideju o njemu našao u tuđoj mašti...Ja ne tražim Boga u mašti, kao ti.
Rekoh ti, svako sam sebi sudi. Kako onda tako i danas.. Bog ti samo da po delima tvojim. Nema ni po babu ni po stričevima.
1.Korinćanima 6ne postoji smrtni greh, postoji okajani i neokajani i svaka hula je oprostiva sem hula na svetog duha, a to nije jehova rekao nego isus.
Imam ja i previše činjenica za svoje uverenje ne brini ti.ne tražiš Boga..to je jasno...ti si svoju ideju o njemu našao u tuđoj mašti...
nema svrhe dalje ti objašnjavati moj pogled na Boga i religiju...ti živiš u JS fantaziji...teško da ćeš se toga osloboditi u ovom životu...Imam ja i previše činjenica za svoje uverenje ne brini ti.
Nego gledaj šta ćeš sa sobom pošto još ramlješ....
Ja živim u Hristovoj fantaziji i uzdam se u milost, jer život je jedan.nema svrhe dalje ti objašnjavati moj pogled na Boga i religiju...ti živiš u JS fantaziji...teško da ćeš se toga osloboditi u ovom životu...
pa tvoje je pravo da živiš u kakvoj god odabereš fantaziji...samo nema potrebe da se raspituješ za moje stavove samo sa ciljem da me preobratiš da živim u istoj fantaziji kao ti..Ja živim u Hristovoj fantaziji i uzdam se u milost, jer život je jedan.
ti zaista ne shvataš, pa najveći krvolok je bio pavle.1.Korinćanima 6
9 Ili ne znate da nepravednici neće naslijediti carstva Božijega? Ne varajte se: ni kurvari, ni idolopoklonici, ni preljubočinci, ni adžuvani, ni muželožnici,
10 Ni lupeži, ni lakomci, ni pijanice, ni kavgadžije, ni hajduci, carstva Božijega neće naslijediti.