ISTRAZIVAC9
Elita
- Poruka
- 15.363
Ok, kako mogu da prave Ljudsku decu,Normalno da Andjeli nisu Boziji sinovi, to su notorne gluposti. Andjeli su bica na visem stupnju od nas koje je Bog stvorio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, kako mogu da prave Ljudsku decu,Normalno da Andjeli nisu Boziji sinovi, to su notorne gluposti. Andjeli su bica na visem stupnju od nas koje je Bog stvorio
1914 tada je Sotona Zbacen i Isus postavljen za Kralja Bozje vladavineAjmo jedno teološko pitanje.Kada je satana zbačen s neba?
Kakvu ljudsku decu? O cemu pricas?Ok, kako mogu da prave Ljudsku decu,![]()
Ne prihvatam,
Koja nebeska bica?Pa dobro, verovato ne prihvataš jer smatraš da je Biblijski tekst netačan. Ali Biblija je jasna po tom pitanju...SINOVI BOŽIJI jesu i nebeska bića.
Koja nebeska bica?
Andjeli nisu.
Nigde se andjeli ne zovu sinovima bozjim u bibliji.
Da, andjeli su sinovi bozji kao sto je i Isus Hrist sin Bozji a ne Bog.Danilo 3,25.28
Glasnik, ako smem pitati koji je razlog tvog striktnog negiranja da anđeli mogu biti sinovi Božiji..jel to rekao neko ko je tebi autoritet pa protiv toga nesmeš ili si zaista sam došao do takvog zaključka?
Vidi, Biblija je jasna...nebeska bića jesu nazvana sinovi Božiji..pa evo u Jovu 38,7..ko je "klikovao"? Jesu li to ljudi ili nebeska bića?
da andjeli su sinovi bozji kao sto je i Isus Hrist sin Bozji a ne Bog.
Ja ne padam na autoritete.Danilo 3,25.28
Glasnik, ako smem pitati koji je razlog tvog striktnog negiranja da anđeli mogu biti sinovi Božiji..jel to rekao neko ko je tebi autoritet pa protiv toga nesmeš ili si zaista sam došao do takvog zaključka?
Vidi, Biblija je jasna...nebeska bića jesu nazvana sinovi Božiji..pa evo u Jovu 38,7..ko je "klikovao"? Jesu li to ljudi ili nebeska bića?
Eto ti sada moj Jovane cemu vode tvoja tvrdjenja...Da, andjeli su sinovi bozji kao sto je i Isus Hrist sin Bozji a ne Bog.
Ja ne padam na autoritete.
I zbog ovakbih kvsrnih pokusaha si ba ignir.
Kazem to jer to nema nigde u bibliji da se andjeli nazivaju sinovima.
Zasto si toliko bezobrazan?
Mogu da budu ljudi koji su stvoreni na drugim planetama.
Ili Adami drugih planeta.
Oni su direktni sinovi bozji.
Ma bezobratan si do maksimuma.Ma neka sam.
Ti brukaš Adventizam..evo da budem bezobrazno iskren!!
Jednostavno takvim stavovima brukaš i Pravoslavlje i Adventizam i bilo koju denominaciju kojoj pripadaš.
Eto ti sada moj Jovane cemu vode tvoja tvrdjenja...
Daju necastivome hranu.
Ma bezobratan si do maksimuma.
Iznenadjeen sam.
Brukam sto kazem da nema takvog stiha nigde?
I ti ne mozes da ga das.
I ja da ti potvrdim nesto samo iz ljubavi?
Pa sta se to dogifilo sa tobom Jovane?
Iznenadjen sa ovim sto sam otkrio u zadnje vreme.
Mislio sam da ima neka granica bezobrazluka.
Ali sam iznenadjen da nema?
Napravio si JS takvu sansu za servis i ja treba da se stidim?
Za tebe da.
Ti to meni nešto?! Pa proveri da je bio Srbin. Sram te bilo ne znaš istoriju svog naroda.Ovaj neće dugo pisati....![]()
Ti to meni nešto?! Pa proveri da je bio Srbin. Sram te bilo ne znaš istoriju svog naroda.
Izvini onda. Veliki pozdrav za tebe.Ne tebi..to je jedno drevno "srbsko" proročanstvo za one sa plavim očima a crnom puti..videćeš i sam...
Eto, neki tvrde da duhovi mogu da prave decu,Kakvu ljudsku decu? O cemu pricas?
Jesu, u kontekstu vanzemaljaca,Pa dobro, verovato ne prihvataš jer smatraš da je Biblijski tekst netačan. Ali Biblija je jasna po tom pitanju...SINOVI BOŽIJI jesu i nebeska bića.