Crni_Georgije
Aktivan član
- Poruka
- 1.213
Čovek ladno misli da je anđelima dodeljena funkcija 1215 godine....e što reče bata Stojković mnogo je budala ovdeNišta, samo dobra zabava i stigo opet dalje od tebe![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čovek ladno misli da je anđelima dodeljena funkcija 1215 godine....e što reče bata Stojković mnogo je budala ovdeNišta, samo dobra zabava i stigo opet dalje od tebe![]()
Od Boga su svi stvoreni, ne znam da li se nadaju pomoći, ili su se predali šansi, ali se molim za sve jednako, Sin je veliki, moliće Oca za nas, svi ćemo osetiti makar malo milosti.
Gorčina i osećaj nepravde ovde nije velika stvar, Bog zna pravu meru za svakog od nas i samo Njega molim da nas sve pogleda sad kad je već pitanje samo Njega samoga.
A uveče dođoše dva anđela u Sodom; a Lot seđaše na vratima sodomskim; i kad ih ugleda, ustade te ih srete, i pokloni se licem do zemlje, 2 I reče: Hodite, gospodo, u kuću sluge svog, i prenoćite i operite noge svoje; pa sutra rano kad ustanete pođite svojim putem. A oni rekoše: Ne, nego ćemo prenoćiti na ulici. 3 Ali on navali na njih, te se uvratiše k njemu i uđoše u kuću njegovu, i on ih ugosti, i ispeče hlebova presnih, i jedoše.
Slabo ti to istražuješ...![]()
Ne.valjda da mu je bog neka vrsta tate
Tamo gde pise da nema bolesti, nit smrti,Gde je to tvrdio ne jesti ni piti?
Još će se jednog dana istražiti da bog nije bog, ko znaČovek ladno misli da je anđelima dodeljena funkcija 1215 godine....e što reče bata Stojković mnogo je budala ovde![]()
Gde to Savle kaže?Tamo gde pise da nema bolesti, nit smrti,![]()
Pa da,muno zmijčeJoš će se jednog dana istražiti da bog nije bog, ko zna
Kod istražitelja iz Majamija zmijac je oplodio evu i rodio se kajin
Ako Bog da jednog dana ću da navatam zmijca baš da vidim kakva mu je ćunaPa da,muno zmijče![]()
Ovaj vas zafrkava.Tamo gde pise da nema bolesti, nit smrti,![]()
Umesto što noćas tražiš praVdu, čovečanski je pomoliti se i uzdati se u Božiju milost.
Sada nije vreme određivanja grešnih i pravednih, molimo se oni koji smo sposobni da molimo. Ne dajte da nas pošast nauči koliko smo svi sebični, odvratni i ružni. Pomolimo se za ljude širom sveta, zaplačimo za njihove živote
Pitaj Glasnika, zna on,Navedi gde je to Savle tvrdio bilo šta osim što je ganjao hrišćane?
Ok, ljudi su se zabavljali i pre potopa, a onda je stiglo, kuku i lele,Ništa, samo dobra zabava i stigo opet dalje od tebe![]()
Svi uništavamo planetu, pa se molimo bogu da nas spasi zla a onda još kažemo da bog ne valja jer je uzeo mlade u ratovima, zemljotresima, poplavama, bolestima i ostalim prirodnim nepogodima. Zašto bi bio milostiv, Bog je pravda.Umesto što noćas tražiš praVdu, čovečanski je pomoliti se i uzdati se u Božiju milost. Sada nije vreme određivanja grešnih i pravednih, molimo se oni koji smo sposobni da molimo. Ne dajte da nas pošast nauči koliko smo svi sebični, odvratni i ružni. Pomolimo se za ljude širom sveta, zaplačimo za njihove živote. To što nas vadi iz muka jer je milost Božija, zapamtimo, ne tražimo korene zlu. Moj Bog je veliki, moje suze i moje molitve vidi i čuje. Danas je čovek protiv zla, sutra čovek protiv čoveka, a sa verom u Boga je sve to život i borba za sutra i život nakon svega, ovaj ili onaj. Pomolite se večeras pred spavanje, nikoga ne košta, zamislite Boga koji je došao da ispuni samo vašu želju.Nas mnogi u svetu će poželeti želju koja protiv ovog zla prosto mora da se probije.
Primer ti je YAHoshua Nazarecanin, takvi bi trebali biti sinovi Boziji.A samo da služe i štite? Da nisu možda uz to i verni Gospodu? Da nemaju možda karakter sličan Bogu?. Zato te opet pitam znaš li šta znači biti sin Božiji?
Pitaj Glasnika, bibl tekst mi nije pri ruci,Gde to Savle kaže?
Primer ti je YAHoshua Nazarecanin, takvi bi trebali biti sinovi Boziji.
Eto ja kukam već 30 godina i šta mi vredi sve gore i goreOk, ljudi su se zabavljali i pre potopa, a onda je stiglo, kuku i lele,![]()
Bog je ljubav, prosto nas voli, i mi tako treba jedni prema drugima, treba da je ljubav, to treba da bude i ostane nepojmljivo čoveku, ljubav koju Bog ima prema čoveku treba da je ljubav koju mi nismo u stanju nigde da pronađemo. U narodu je ostalo '' Bogom dan'', taj će uraditi sve što treba jer ima podršku od Boga, a onda kad izvrši Božiju volju... on nestaje, nezavisno kako.Svi uništavamo planetu, pa se molimo bogu da nas spasi zla a onda još kažemo da bog ne valja jer je uzeo mlade u ratovima, zemljotresima, poplavama, bolestima i ostalim prirodnim nepogodima. Zašto bi bio milostiv, Bog je pravda.
Pa nema takav tekst kod Pavla.Pitaj Glasnika, bibl tekst mi nije pri ruci,![]()
Dal je moguce da ti, Ne znas bibl. tekst. Podseticu te kad kad mi bude pri ruci.Ovaj vas zafrkava.
Trenutno se nalazi na masonskoj frekvenciji.
Jedna trecina tih bica je otpala, ostali sluze Bogu,To je tačno.
Pa jesu li anđeli verni Bogu i je li Mu služe svim bićem svojim? Je li Ga vole?