Evo,posto je ovo pitanje ostalo neodgovoreno - Marsijaner ce sada da da odgovor ^^
Pokloni se i pocni
Dakle draga moja, Da ima tog teksta i da imas taj dokument, nalazio bi se na svim vecim Mestima koji velicavaju ....
Pozivati se da je neko vec pisao o tome i da je to dokaz je u najmanju ruku, neozbiljno, to je moje misljenje.
dakle ako sam imao prilike , normalnop dok sam se trudio da saznam ...... a nijesam uspeo da ista pronadjem i nijesu uspeli da pronadju, mogu i verovati o postojanju isusa Jesusa, Hristosa , jer sam ih i licno upoznao, i ziveli i valjda su jos zivi, ali je zanimljivo da nema nista u zvanicnim i pisanim tragovima ista ama bas ista .....tako da sam skeptik a sa razlogom.
Jedna od legendi- prica je da je neko koji je vodio odabran narod ka obecanoj zemlji, se nasao pred morem i da bi to uspeo je udarcem stapom ,napravio prolaz i spas svih a po prolasku je voda potopila sve one koji su ih jurila ( egipat ). Prica o prelasku na sinaj , zar ne.
A sad , Sinaj nije nikada bio odvojen, sa bilo kojim morem....Pa hajde de da li mozes imalo da koristis i onaj deo mozga koji koristi saznanja i logiku.
Ili kako je moguce da se spominju jevreji u Izgradnji Egipta i piramida a nigde ama bas nigde nisu pominjani ali su zato drugi, jesu ah da uspeli su da prevedu znacenja isklesanih i na plocama i na stubovima i na .....
I jes verujem u postojanje i Antlantide i da verujem u BOGOVE, to sam vec naveo draga moja. ali da sam toliko zatvoren pa da i ne pomislim da ono sto mi se prezentira da je mozda ona fina upakovana sarena lazica....... Bajkica.
Kako je moguce , recimo U KINI, za Vreme Cara QinShiShuang, i to prvi Car,Kine, jos pre vise od 2200 godina, pa i posle toga On je rodjen 259 pre nove ere a po kineskom kalendaru je sada star......
I eto i kasnije nigde se nema ista o vasem bogu jednome a da vec tada su imali i tehniku i orudje koje je kasnije vidjeno u mediteranskom zalivu .....
Da li mozes da zamislis ista a da nije sve samo u knjizi - bajci....
Dakle mislim , znaci i da postojim, zar ne.
Mislim da znam ali sto vise citam ,ucim tek vidim koliko malo toga znam......i uvek cu se tome povinovati.